K8s Kubernetes x SUE Cloud & IT

K8s Kubernetes is een open-sourcesysteem voor het automatiseren van de implementatie, schaalbaarheid en het beheer van gecontaineriseerde applicaties. Het is gemaakt door Google en wordt momenteel onderhouden door de Cloud Native Computing Foundation. K8s Kubernetes is de standaard geworden voor containerorkestratie en wordt gebruikt door veel van de grootste organisaties ter wereld.

Het belangrijkste voordeel van Kubernetes is de mogelijkheid om de implementatie en schaalvergroting van applicaties te automatiseren. Kubernetes kan jouw applicatie automatisch op- of afschalen op basis van de vraag, zodat jij altijd over de benodigde resources beschikt. Kubernetes kan ook automatisch nieuwe versies van jouw applicatie implementeren zonder downtime. Hierdoor kun je snel en eenvoudig nieuwe features en fixes uitrollen.

K8s Kubernetes biedt ook verschillende andere voordelen, waaronder

Hoge beschikbaarheid: Kubernetes zorgt ervoor dat jouw applicatie altijd actief is, zelfs als een node uitvalt.
Fouttolerantie: als een pod of node uitvalt, start Kubernetes deze automatisch opnieuw op.
Eenvoudige integratie met cloudproviders: Kubernetes kan worden uitgevoerd op verschillende cloudproviders, waaronder AWS, Azure, GCP en meer.
Rijke API’s: Kubernetes biedt een uitgebreide set API’s waarmee je implementatie- en beheertaken efficiënt kunt automatiseren.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in K8s Kubernetes.

K8s Kubernetes

K8s Kubernetes Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met K8s Kubernetes, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

K8s Kubernetes Gratis Demo
Download Whitepaper