EKS Containerization

Professionele Containerization Services & Oplossingen

Hoe kunnen we jou helpen met EKS Containerization?

Met EKS Containerization zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een uitgebreid assortiment cloud native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

AWS Containerization

Containerisatie is het isoleren van toepassingen van hun omgeving. Met containers kunnen meerdere toepassingen op dezelfde server draaien terwijl ze dezelfde kernel van het besturingssysteem delen. Dit resulteert in verbeterde rekenefficiëntie en snellere inzet van toepassingen.

Wat biedt AWS

AWS biedt een aantal diensten waarmee je gemakkelijk containers kunt inzetten en beheren. Deze diensten omvatten Amazon Elastic Container Service, (ECS)Amazon Elastic Beanstalk, en AWS Fargate. Amazon ECS is een beheerde dienst die het gemakkelijk maakt om containers op AWS in te zetten en te beheren. ECS maakt gebruik van Docker-containers en stelt je in staat om toepassingen te draaien op een cluster van EC2-instanties. Amazon Elastic Beanstalk is een andere AWS dienst waarmee je gemakkelijk toepassingen in containers kunt inzetten en beheren. Beanstalk maakt gebruik van Docker containers en stelt je in staat om je applicaties te draaien op EC2 instances of on-premises servers. AWS Fargate is een nieuwe dienst waarmee je containers kunt draaien zonder EC2-instanties of clusters te hoeven beheren. Fargate maakt gebruik van Docker-containers en stelt je in staat om je applicaties te draaien op VM’s in de AWS-cloud.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je applicaties in containers in te zetten en te beheren, dan is AWS het perfecte platform voor jou. Met een breed scala aan diensten die containerisatie ondersteunen, maakt AWS het je gemakkelijk om aan de slag te gaan met deze groeiende technologietrend.

Onze Cloud Professionals staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van containerisatie of cloud. Heb jij vragen over EKS Containerization? Neem contact op met een van onze Containerization Experts om even van gedachten te wisselen over jouw uitdaging(en).

Spreek een Expert
Prijslijst: EKS Containerization
EKS Containerization
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper