Azure Resource Manager

Azure Resource Manager vereenvoudigt het beheer van jouw app-bronnen. Zet bronnen gezamenlijk in, automatiseer implementatietaken, categoriseer resources voor duidelijke facturering en beheer, en activeer toegangsbeheer op ondernemingsniveau.

Als Azure-experts instaan we klaar om je te helpen bij jouw Resource Manager vraagstukken, met het implementeren van je app-bronnen, het organiseren van je resources en het beheren van de toegang tot je bronnen. Neem contact met ons op voor deskundig advies en ondersteuning.

Lees meer
Azure Resource Manager

Vertrouwd door

Simplificeer applicatie resources

Met Azure Resource Manager kun je herhaaldelijk je app implementeren en erop vertrouwen dat je bronnen in een consistente staat worden ingezet. Je definieert de infrastructuur en afhankelijkheden voor je app in een enkel declaratief sjabloon. Onze consultants staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes met onafhankelijk advies bij elke stap en bieden doeltreffende ondersteuning.

Azure RM

Azure Resource Manager maakt het gemakkelijk voor je om bronnen in je app te beheren en te visualiseren. Je hoeft niet langer delen van je app afzonderlijk te implementeren en ze vervolgens handmatig aan elkaar te koppelen. Je plaatst bronnen met een gemeenschappelijke levenscyclus in een resourcegroep die in één actie kan worden geïmplementeerd of verwijderd. Daarnaast kun je bepalen wie in je organisatie acties kan uitvoeren op de bronnen. Je beheert machtigingen door rollen te definiëren en gebruikers of groepen aan de rollen toe te voegen.

Zelfs voor kritieke bronnen kun je een expliciete vergrendeling toepassen die voorkomt dat gebruikers de bron verwijderen of wijzigen. Azure’s RM registreert alle gebruikersacties, zodat je deze kunt controleren. Voor elke actie bevat het auditlogboek informatie over de gebruiker, tijd, gebeurtenissen en status.

Azure Services

Azure Engineers

Het kiezen en implementeren van de juiste cloud-native strategie, architectuur en technologieën kan specialistische kennis of extra mankracht vereisen.

Onze gecertificeerde Azure professionals staan voor je klaar om jou te helpen met het implementeren van je app-bronnen, het organiseren van je resources en het beheren van de toegang tot je bronnen.

Bij ons vind je ervaren Azure consultants voor alle vraagstukken op het gebied van Cloud, Containerization en Platform Engineering. Voor meer informatie, onze whitepapers of een prijs op maat, neem dan contact met ons op.