Cloud readiness assessment

Kunnen (extra) clouddiensten je organisatie ‘echt’ naar een hoger niveau tillen? Wij identificeren en meten de meerwaarde van clouddiensten voor jouw organisatie. Ontvang geheel vrijblijvend een Cloud readiness assessment op maat, waarbij aan werleijk alles is gedacht. Neem contact op met onze vakkundig Cloud experts en zij gaan ermee voor je aan de slag.

Inzicht in 5 stappen

Middels vijf stappen brengen ervaren Sue-engineers de effectiviteit van clouddiensten voor uw systemen, processen en data aan het licht.

1. Cloud-doelstellingen

Op basis van zakelijke drijfveren en persoonlijke wensen stellen wij realistische en passende cloud-doelstellingen voor u op.

2. Analyse

Uw huidige IT-landschap wordt in grote lijnen in kaart gebracht. Denk hierbij aan de gebruikte technologieën, volwassenheid en beveiliging.

3. Onderzoek

Onderzoek naar de (on)mogelijkheden van de huidige applicaties, data, technologieën, bedrijfsprocessen en bedrijfsstructuur. 

4. Beoordeling

Presentatie van de onderzoeksresultaten, doorgaans uitgedrukt in termen van geschiktheid en haalbaarheid. Hoe ziet het risicoprofiel eruit?

5. Verbetering

Overzicht van de voordelen die clouddiensten uw organisatie kunnen bieden met betrekking tot beheer van services en kosten.

Cloud readiness assessment aanvragen

Let’s talk about cloud

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de Cloud. Liever direct contact met onze Cloud Engineers met een goede kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op Sue HQ. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.