SUE » Diensten » Projecten

Projecten

Van cloudmigraties, tot containerisatie van diverse workloads, of het definiëren van infrastructuren middels Infra as Code. Projecten zijn er in allerlei vormen en maten. Toch is er één gemeenschappelijke deler: IT-projecten zijn vaak complex, zowel procesmatig als technisch inhoudelijk. Beschikt jouw organisatie niet over voldoende kennis, capaciteit of andere resources om een project tot een succes te maken? Sue staat voor je klaar!

First Time Right
Dankzij 25 jaar evaring in het aanpakken van complexe IT-opdrachten en cloud-native challenges, voor een gevarieerd klantenportfolio, garandeert Sue vandaag de dag levering van kwaliteitsprojecten. Het is ons doel om organisaties te voorzien van een vlekkeloos projectproces, zonder kostbare tijd te verspillen aan het overdoen van procesonderdelen. Onze First Time Right-aanpak leidt tot bedrijfsresultaten met de juiste snelheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Persoonlijke aanpak
Sue biedt maatwerk. Dat begint met een grondig assessment en het maken van een gericht plan van aanpak. Daarbij maken we gebruik van Waterval- en Scrum-methodologieën, afhankelijk van de bedrijfskritische aard van het project. Het Sue team houdt altijd oog voor zorgvuldigheid en veiligheid. Daarnaast is communicatie natuurlijk key, daarom worden onze klanten altijd goed geïnformeerd over de status van het project.

Meer weten? Neem gerust contact op wanneer u meer wilt weten over onze projectaanpak.

Op zoek naar zeer gekwalificeerde projectondersteuning?

Onze experts staan voor u klaar! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.