Google Cloud Deployment Manager (CDM)

Google Cloud Deployment Manager is een infrastructuur-implementatieservice die de creatie en het beheer van Google Cloud-resources automatiseert. Wij leveren IT-consultancy voor organisaties die daadwerkelijk streven naar een volgende stap in hun ontwikkeling en beiden een heldere visie, met optimale oplossingen voor elke IT-uitdaging voor de Cloud.

Neem contact met ons op voor een terugbelafspraak met een van onze specialisten en bespreek jouw uitdagingen op het gebied van IT & Cloud.

Lees meer
Google Cloud Deployment Manager (CDM)

Vertrouwd door

Google Infrastructure Deployment Services

Onze Google-gecertificeerde consultants staan voor je klaar om al je vragen of uitdagingen met Google CDM aan te pakken. We begeleiden je graag met onafhankelijk advies dat aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen, ongeacht de complexiteit van je IT-omgeving.

Advies

Google CDM is een infrastructuurimplementatieservice die het maken en beheren van Google Cloud-resources automatiseert. Het biedt een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface waarmee jij jouw implementaties met slechts een paar klikken kunt maken en beheren.

Met onze consultancy services ben je gegarandeerd van onafhankelijk advies, bij voorkeur cloud-agnostisch en zonder vendor lock-in.

Wij leveren toekomstbestendige oplossingen die cloud-native, schaalbaar en kostenefficiënt zijn. Daarnaast maken we gebruik van beproefde methodologieën zoals Agile en DevOps, inclusief Infra as Code.

Cloud Native

Expertise

Wij bieden verschillende voordelen ten opzichte van handmatige implementatieprocessen. Ten eerste elimineert het de noodzaak van tijdrovende en foutgevoelige handmatige taken. Ten tweede zorgt het voor consistentie en herhaalbaarheid bij al jouw implementaties. Ten derde stelt het je in staat om te profiteren van de nieuwste Google Cloud-functies en -services. Ten slotte biedt het één controlepunt voor al jouw Google Cloud-implementaties. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om jouw applicaties naar Google Cloud te implementeren, zijn onze producten en managed services voor Google CDM de oplossing voor jou!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek om precies te achterhalen welke strategie en kosten het beste aansluiten bij jouw uitdagingen met de Google Cloud Deployment Manager.

Contact opnemen