Kubernetes Container Best Practices (K8s)
Containers en Kubernetes zijn trending. Niet zo vreemd, want containerization heeft veel voordelen voor organisaties die applicaties zoals microservices in de cloud willen onderbrengen. Binnen containerization is Kubernetes uitgegroeid tot de populairste technologie voor het uitrollen, inzetten en beheren van containers. Ervaar wat jij hiermee kunt doen en download de whitepaper Kubernetes Container Best Practices vandaag nog!

Containerization Best Practices met Kubernetes / K8s

Om optimaal gebruik te maken van Kubernetes en rendement te behalen uit containerisatie, is het van belang om rekening te houden met veelvoorkomende valkuilen en een aantal richtlijnen te volgen.

Kubernetes Container Best Practices (K8s)

Kubernetes Whitepaper Specs

In onze whitepaper lees je gedetailleerde best practices met betrekking tot het Cloud Container-platform K8s.

  • Applicaties loggen.
  • Gebruik RBAC voor het waarborgen van de veiligheid.
  • Automatisch schalen ft. Kubernetes.
  • Cloud Container Platform K8s in de praktijk.

Heb je vragen over Kubernetes of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan is deze whitepaper absoluut een must-read. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp nodig met Containerisatie of Kubernetes?

Laat je organisatie adviseren, ondersteunen of ontzorgen door Sue. Ervaren engineers richten jouw Kubernetes-platform succesvol in. Ook worden containers automatisch opgeschaald en CI/CD-pipelines efficiënt ingezet. Met SUE weet je zeker dat je de voordelen van cloud-native technologie maximaal benut!

Adviesgesprek aanvragen

Download Whitepaper

Ontvang alle relevante informatie in één handig overzicht en ontdek meer over Kubernetes Container Best Practices (K8s), ontwikkeld door de experts van SUE.

Over ons
SUE bestaat al meer dan twintig jaar en heeft meer dan honderd Cloud Native experts in vaste dienst! Deze hooggekwalificeerde specialisten adviseren organisaties bij het ontwerpen, bouwen, ondersteunen, beheren, verbeteren en innoveren van hun IT-infrastructuur en bedrijfsapplicaties.

Een greep uit onze klanten: