ELK Stack

De ELK-stack is een verzameling van drie open-sourcetools: Elasticsearch, Logstash en Kibana. Met deze tools kan je logs van al jouw systemen en applicaties verzamelen, deze logs analyseren en visualisaties maken voor applicatie- en infrastructuurmonitoring, snellere probleemoplossing, beveiligingsanalyses en meer.

De ELK-stack is handig voor organisaties met veel systemen en applicaties die logs genereren. De mogelijkheid om al deze gegevens snel te verzamelen en te analyseren, kan jou helpen het probleemoplossingsproces te versnellen, beveiligingsbedreigingen te identificeren en de prestaties van jouw toepassingen te verbeteren.

De ELK-stack is ook zeer aanpasbaar, dus je kunt hem aanpassen aan jouw behoeften. En omdat het open source is, is het gratis te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een krachtige toolkit voor loganalyse, is de ELK-stack het overwegen waard.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in ELK Stack.

ELK Stack Gratis Demo
Download Whitepaper
ELK Stack

ELK Stack Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met ELK Stack, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.