Puppet

Organisaties van elke omvang zijn de voordelen gaan waarderen van het gebruik van Puppet om hun IT-infrastructuur te automatiseren en te beheren. Zo helpt het organisaties de efficiëntie te maximaliseren door saaie handmatige processen te automatiseren, de operationele kosten te verlagen en de betrouwbaarheid op de lange termijn te vergroten. Met zijn brede scala aan functies, waaronder op code gebaseerde automatisering, op rollen gebaseerde toegangscontrole, beleidshandhaving en geïntegreerde analysemogelijkheden, kan Puppet organisaties helpen hun gegevens en applicaties te beveiligen en tegelijkertijd hoge prestatieniveaus te handhaven in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Met 25 jaar IT-ervaring en gecertificeerde Puppet experts is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij IT vraagstukken.

Puppet prijslijst
Spreek een expert
Free Puppet Price List

Prijslijst ontvangen

Er is zowel een open source-versie als een Enterprise-variant van Puppet beschikbaar.

Benieuwd naar de verschillen, voordelen of kosten? Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de beste prijzen. We delen ze graag met je, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Heb je hulp nodig met Puppet?

Neem dan gerust contact op met SUE door onderstaand contactformulier in te vullen.

Meer weten? Heb jij specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automatiseringstool? Of zoek jij een goede partner die jou helpt om het maximale rendement uit de vele mogelijkheden te halen?

Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.