Debian x SUE Cloud & IT

Debian is een gratis en open source softwareproject dat zich houdt aan de principes van het Open Source Initiative. Debian is een van de meest populaire Linux-distributies en heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die het ondersteunen. Debian staat ook bekend om zijn enorme pakketopslagplaatsen, waaronder duizenden softwarepakketten die op jouw computer kunnen worden geïnstalleerd.

Het Debian-project wordt in samenwerking beheerd en nieuwe functies worden aan de distributie toegevoegd door het werk van de ontwikkelaars. Debian biedt ook een aantal functies die zeer geschikt zijn voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Debian bevat bijvoorbeeld een uitgebreid helpsysteem dat je door de stappen kan leiden die nodig zijn om software op jouw computer te installeren en te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, door de gemeenschap aangestuurde Linux-distributie, dan is Debian een goede keuze. Dankzij de grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers wordt Debian voortdurend verbeterd en bijgewerkt. En omdat Debian gratis en open source software is, kan je het gebruiken voor elk doel dat je maar wil.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Debian.

Debian Gratis Demo
Download Whitepaper
Debian

Debian Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Debian, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.