SUE » SCNAP

Cloud Native Adoption Platform

Overstappen naar de cloud zonder cruciale bedrijfsprocessen in gevaar te brengen? Met het Sue Cloud Native Adoption Platform (SCNAP) kun je rekenen op een vlotte en veilige migratie van je workloads. Binnen ± 30 minuten beschikt jouw organisatie over een cloud-native infrastructuur.

  Snel en zorgeloos migreren met de Palletizer
  Een gebruiksklaar Kubernetes platform
  Integratie met populaire opensourcetechnologieën

Wat biedt het Sue Cloud Native Adoption Platform?

Met SCNAP haal je in één keer een volledig cloud-native ecosysteem in huis. Je beschikt over een kant-en-klare Kubernetesomgeving dat naadloos integreert met diverse cloud service providers en populaire opensourcetechnieken als Gitlab en Elasticsearch.

1. Cloud Native Infrastructuur

Gedistribueerde, veerkrachtige en betrouwbare systemen in de cloud (o.a. AWS, Azure, GCP).

2. Container Orkestratie

Gemakkelijk containers uitrollen, onderhouden en beheren met Kubernetes. 

3. Containers

Je workloads worden verpakt in draagbare containers. Schaalbaar met één druk op de knop. 

4. Observeerbaar

Uitgebreid inzicht in jouw applicatie-ecosysteem. Meet, observeer en leer.

5. DevOps CI/CD

Verhoog capaciteit, efficiëntie en snelheid door een geautomatiseerd ontwikkelproces.

6. Cloud Native Applicaties

Profiteer van de flexibiliteit en portabiliteit die de cloud-native architectuur biedt.

Zorgeloos migreren met de Palletizer

Een hands-off experience voor developers, dat is waar SUE naar streeft. Daarom faciliteren wij, naast een gebruiksklaar platform, een naadloze migratie van jouw workloads naar het cloud-native platform.

Hiervoor wordt de Palletizer ingezet: een tool die de onboarding en containerisatie (indien nodig) van applicaties volledig automatiseert. De Palletizer houdt rekening met alle technische facetten, zoals de developer flow. Verwacht een snelle, zorgeloze en naadloze migratie!

De voordelen van een Cloud Native Adoption Platform

Cloud Agnostisch

SCNAP maakt je applicaties onafhankelijk van de onderliggende infrastructuur. Vendor lock-in wordt tegengegaan, zodat je gemakkelijk kunt switchen tussen Cloud Service Providers als AWS, Azure en GCP.

Kubernetes is key

Kubernetes (ook wel k8s) is de sleutel voor een flexibele cloudoplossing. Met SCNAP ontvang je een Kubernetes-omgeving die klaar is voor productie. Wij zorgen dat deze omgeving perfect is geïntegreerd met jouw workloads.

Eén Platform

Of je nou kiest voor een Public, Hybrid of Multi Cloud oplossing, met SCNAP kan het allemaal. Bovendien heb je altijd dezelfde look en feel. Je beheert verschillende cloudomgevingen namelijk via dezelfde universele interface.

Ontvang een gratis demo

Klaar om de stap naar cloud-native te maken, maar twijfel je of het SUE Cloud Native Adoption Platform dé oplossing is voor jouw organisatie? Vraag een gratis demo aan en bekijk de mogelijkheden, technologieën en voordelen die het platform te bieden heeft.

Waarom Cloud-Native?

Vraag de whitepaper aan en lees meer over:

  Cloud-native, de toekomst van cloud computing;
  Waarom organisaties kiezen voor een cloud-native platform;
  De 5 belangrijkste voordelen voor jouw business;
  Het SUE Cloud Native Adoption Platform.

Cloud-Native Support

Heb je een vraag over het Cloud Native Adoption Platform? Laat je organisatie adviseren, ondersteunen of ontzorgen door SUE en vul onderstaand contactformulier in.

Het maakt niet uit of je kiest voor consultancy, projectmatige ondersteuning of managed services, met SUE weet je zeker dat je de voordelen van cloud-native technologie maximaal benut!