Cilium x SUE Cloud & IT

Cilium is open-sourcesoftware voor het leveren, beveiligen en observeren van netwerkconnectiviteit tussen containerworkloads – cloud-native en aangedreven door de revolutionaire Kernel-technologie eBPF. Deze combinatie van technologieën maakt Cilium tot een krachtige tool voor het beheren en beveiligen van jouw netwerkverkeer.

Het primaire doel van Cilium is om beveiliging en netwerken te bieden voor jouw cloud-native applicaties. Door jouw netwerk- en beveiligingsfuncties in een aparte laag te scheiden, kan jij jouw applicaties eenvoudiger beheren en beveiligen. Bovendien gebruikt Cilium eBPF om efficiënte prestaties en netwerken met lage latentie te bieden. Dit betekent dat jij meer applicaties op dezelfde hardware kunt draaien terwijl je toch goede prestaties behoudt.

Als je op zoek bent naar een tool om jouw cloud-native applicaties te beveiligen, dan is Cilium een goede keuze. Met zijn combinatie van beveiligings- en prestatiefuncties kan Cilium jou helpen het meeste uit jouw applicaties te halen.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Cilium.

Cilium

Cilium Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Cilium, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Cilium Gratis Demo
Download Whitepaper