Professional services

Houd projecten op schema en klanten tevreden met onze professional services en vertrouw op de Cloud Native oplossingen van SUE. Ons doel is om organisaties een vlekkeloos projectproces te bieden, zonder kostbare tijd te verspillen aan het opnieuw uitvoeren van processtappen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het oplossen van IT-opdrachten en cloud-uitdagingen voor een breed scala aan klanten, staan wij garant voor een uitstekend niveau van projectkwaliteit. Laat digitale transformaties en uitdagende IT-projecten slagen en neem contact met ons op.

Lees meer
Professional Services

Vertrouwd door

Professional services, zonder zorgen

Wij begrijpen dat IT-projecten vaak worden uitgesteld vanwege vrees voor complexiteit, hoge kosten en risico’s. Wij staan klaar om het tegendeel te bewijzen. Draag tijdrovende of specialistische IT-projecten over aan onze experts en profiteer van extra mankracht, tijd en kennis. Onze ervaren projectmanagers nemen de verantwoordelijkheid voor deliverables en deadlines op zich, waardoor je met een gerust hart kunt focussen op jouw kerntaken.

Professional services & projecten

Wij bieden uitgebreide projectondersteuning waarop je kunt vertrouwen. Met transparantie bepalen we vooraf de scope en effectiviteit van je project. Je hebt direct inzicht in de projectkosten zonder het risico op budgetoverschrijding.

Profiteer van een versnelde Time-To-Market met onze jarenlange projectervaring, diepgaande kennis van cloud-native technologieën en gebruiksklare, geautomatiseerde workflows. Wij hanteren efficiënte methodologieën, waaronder Agile en DevOps, waardoor jouw projecten soepel en doeltreffend worden uitgevoerd.

Ons Framework

Professioneel in elke stap

Wij nemen de leiding in het migreren van workloads naar de cloud, het beheren van containers met Kubernetes of het automatiseren van de IT-infrastructuur. Voor alle projecten op het gebied van Cloud, Containerization en Platform Engineering ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij vertalen de wensen van jouw organisatie naar een haalbaar projectplan, bieden een vaste prijs en ondersteunen je gedurende alle projectfasen met de benodigde specialisten, kennis en tooling. Succes gegarandeerd!