Ceph x SUE Cloud & IT

Waarom je Ceph nodig hebt

In de huidige zakenwereld zijn data alles. Het is wat jouw bedrijf en zijn beslissingen drijft. Daarom heb je een opslagoplossing nodig die de onverzadigbare eetlust van jouw gegevens kan bijhouden. Dat is waar Ceph om de hoek komt kijken.

Ceph is ontworpen voor moderne ondernemingen en biedt een betrouwbare en schaalbare opslagoplossing voor een fractie van de kosten van traditionele SAN’s en NAS-apparaten. Bovendien is de service softwaregedefinieerd, wat betekent dat je deze kunt configureren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen zonder dat je speciale hardware hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Deze flexibiliteit maakt het ook een ideale oplossing voor cloudgebaseerde implementaties.

De voordelen van Ceph

Dus wat zijn de voordelen van het gebruik van Ceph? Hier zijn er een paar:

  • Schaalbaarheid: Ceph kan worden geschaald om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende toepassingen. Of je nu terabytes of petabytes aan gegevens verwerkt, Ceph heeft het voor jou.
  • Kostenbesparend: dankzij het prijsmodel voor standaard hardware is Ceph een van de meest kosteneffectieve opslagoplossingen die momenteel beschikbaar zijn. In veel gevallen kan het zelfs goedkoper zijn dan traditionele SAN’s en NAS-apparaten.
  • Gebruiksgemak: met zijn intuïtieve GUI en krachtige CLI is Ceph gemakkelijk te gebruiken voor zowel beheerders als eindgebruikers. Dit maakt het perfect voor bedrijven met beperkte IT-middelen.
  • Redundantie: Met zijn ingebouwde redundantiefuncties biedt Ceph hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor jouw gegevens.
  • Flexibiliteit: Zoals eerder vermeld, is Ceph zeer flexibel, waardoor je het kunt configureren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar blokopslag, objectopslag of een data lake-oplossing, Ceph heeft het voor jou.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Ceph.

Ceph

Ceph Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Ceph, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Ceph Gratis Demo
Download Whitepaper