Migratie naar Azure

Contact Sales
Migratie Demo

Migreren naar Azure

We leveren eersteklas end-to-end advies en ondersteuning in alle stadia van het cloudmigratieproces. Van werklastbeoordelingen tot begeleiding na de migratie.

Soepele Azure-migratie

Een vlotte migratie zonder onderbreking van de dienstverlening. Door middel van beproefde tools en uitgebreide Azure-ervaring zorgen we voor een snelle, betrouwbare en veilige afhandeling.

Toegewijde aanpak

Na analyse van jouw workloads vanuit technologisch en zakelijk perspectief, raden we de meest geschikte migratieoplossing voor jouw organisatie aan.

Azure Migratie Oplossingen

Er is geen one-fits-all bij het verplaatsen van applicaties van jouw on-premises datacenter naar de cloud. Er zijn echter erkende migratietechnologieën en -strategieën. Ons cloudmigratieportfolio omvat; Lift and Shift, gecontaineriseerde applicaties en nog veel meer.

Weet je niet zeker wat jouw beste migratiemethode(n) zouden moeten zijn? Neem dan zeker contact op met een van de experts en bespreek jouw migratie situatie met een echte professional.

Contact opnemen
Azure Migratie met SUE's Platform en Oplossingen

Lift and shift

Met lift en shift, of Infrastructure-as-a-Service (IaaS), hosten we jouw applicaties opnieuw in Microsoft Azure. Onze gecertificeerde experts migreren jouw workloads naar de cloud zonder de architectuur van de app te wijzigen. Jouw organisatie profiteert direct van verbeterde prestaties en veerkracht.

Containerized applicaties

Migreer jouw on-premises applicaties naar containers voor optimaal gebruik van resources, snellere implementaties, replicatie, snel klonen en geen vendor lock-in.

We hebben een op automatisering gebaseerd platform gebouwd om de on-boarding van jouw on-premises apps naar gecontaineriseerde workloads in Microsoft Azure te versnellen.