CI/CD DevOps

Ontdek onze uitgebreide diensten en oplossingen op het gebied van CI/CD DevOps. Van het ontwerpen en implementeren van pipelines tot het automatiseren van tests, wij bieden wat jouw bedrijf nodig heeft om te gedijen in de moderne IT-omgeving.

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met CI/CD DevOps? Onze experts staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Lees meer
CI/CD DevOps

Vertrouwd door

CI/CD DevOps Automation

CI/CD wordt gedefinieerd als een reeks ontwikkelingspraktijken die snelle en betrouwbare levering van codeveranderingen mogelijk maken. DevOps wordt gedefinieerd als een verzameling ideeën, praktijken, processen en technologieën die ontwikkelings- en operationele teams in staat stellen samen te werken om productontwikkeling te stroomlijnen. SUE levert beide en perfectioneert ze voor jouw bedrijf.

DevOps Engineering

Een korte “time to market” is essentieel in een competitieve markt, met veeleisende (interne) klanten. Wij helpen bij het opzetten en optimaliseren van jouw leveringsprocessen in overeenstemming met CI/CD-best practices. Geautomatiseerd testen speelt hierin een belangrijke rol, want jouw korte “time to market” mag natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van jouw producten en diensten.

Platform Engineering

CI/CD Automatisering

Met CI/CD introduceert SUE automatisering en continue monitoring gedurende de hele levenscyclus van de app. Krijg deskundige hulp bij jouw cloud-native ontwikkelingstraject. We bieden een volledig pakket aan diensten waarmee we organisaties door heel Nederland bedienen: hybride cloud, cloud-native ontwikkeling, automatisering, IT-optimalisatie, integratie en digitale transformatie.

Contact opnemen