Red Hat

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Red Hat.

Red Hat is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het combineren van open-source Linux-besturingssysteemcomponenten met gerelateerde programma’s in een distributiepakket. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de stabiliteit en veiligheid van Linux terwijl ze vertrouwde softwaretoepassingen gebruiken. Daarnaast biedt Red Hat ondersteunende diensten aan zijn klanten om hen te helpen het meeste uit hun Linux-investering te halen. De voordelen van het gebruik van Red Hat zijn onder meer toegang tot een stabiel en veilig besturingssysteem en ondersteuningsservices die jou kunnen helpen het meeste uit jouw Linux-investering te halen.

Red Hat Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Red Hat, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Red Hat
Red Hat Gratis Demo
Download Whitepaper