Google (Google Cloud Platform)

Google Cloud Platform (GCP) is een openbare cloudleverancier die klanten toegang biedt tot computerbronnen die zijn ondergebracht in de datacenters van Google over de hele wereld. Klanten kunnen deze bronnen gratis of op basis van betalen per gebruik gebruiken.

GCP biedt een breed scala aan services, waaronder computerengines (zoals Google Compute Engine en Kubernetes Engine), opslag (inclusief Google Cloud Storage en BigQuery), netwerken, big data-verwerking (met services zoals BigQuery ML en Dataflow), machine learning ( met services zoals TensorFlow en Cloud Machine Learning Engine), en meer.

De voordelen van het gebruik van GCP omvatten

  • Toegang tot een breed scala aan diensten
  • Flexibiliteit om naar behoefte op of af te schalen
  • Lagere kosten in vergelijking met het runnen van jouw infrastructuur
  • Wereldwijd bereik, met datacenters in bijna elke centrale regio
  • Beveiligings- en nalevingsfuncties die voldoen aan de industrienormen of deze overtreffen

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist inGoogle.

Google Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Google, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Google Gratis Demo
Download Whitepaper
Google