Containerization

Containerisatie is snel een steunpilaar geworden in de wereld van softwareontwikkeling. Het kan voordelen bieden voor ontwikkelaars en operationele teams, terwijl het ook helpt om de algehele infrastructuur te verbeteren. Door zijn veelzijdigheid en portabiliteit is containerisatie een geweldige manier om ervoor te zorgen dat code uniform en consistent op elk platform kan draaien. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor bedrijven die hun softwareontwikkelingsproces willen optimaliseren.

De experts van SUE zijn 100% dedicated aan het ontwikkelen van een cloud-native framework dat het verschil maakt voor bedrijven.  Met uitgebreide kennis op het gebied van systeemintegratie & -beheer, automatisering, netwerken, containerisatie en architectuur, zorgen zij ervoor dat onze klanten future proof zijn! Spreek vandaag nog één van onze Cloud Native experts. Ontdek de mogelijkheden met State-of-the-Art Cloud technologieën en voordelen voor jouw bedrijf.

Even sparren met een echte Containerisatie Expert?
We leggen jou graag uit waarom een goede containerisatie meer waard is dan wat het kost. Neem gerust contact met ons op of bespreek jouw containerisatie-uitdagingen met een van onze professionals.

Ontvang prijslijst
Gratis adviesgesprek

Strategie voor containers en orkestratie

De orkestratiesoftware die jij kiest als basis van jouw containerplatform moet passagiers bij jouw huidige behoeften, maar ook bij jouw langetermijnplannen. Wij helpen jou bij het ontwikkelen van een goede microservices-strategie. Het handelszaken als productselectie, ‘cloud of on-premise’, opslag, netwerken, beveiliging en architectuur.