Containerization

Containerisatie, ook wel containerization genoemd, is de sleutel tot het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Wil je jouw softwareontwikkelingsproces verbeteren? Overweeg dan zeker eens onze containerisatie services. Het biedt uniformiteit en consistentie voor jouw code, waardoor deze efficiënt en uniform kan draaien op verschillende platforms.

Onze consultants zijn gespecialiseerd in Kubernetes (K8s), bieden een heldere visie en optimale oplossingen voor diverse IT-uitdagingen voor de Cloud. Neem vandaag nog contact op met onze experts en ontdek hoe wij jou kunnen.

Lees meer
Containerization

Vertrouwd door

Managed containerization services & containerization consultants

Onze experts in containerisatie staan klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Met onafhankelijk advies en aandacht voor jouw bedrijfsdoelstellingen zorgen onze consultants voor doeltreffende ondersteuning. Of je nu een verouderde, complexe of hypermoderne IT-omgeving hebt, wij zijn er om jouw containerisatie tot een succes te maken.

Containerisatie services

Containerisatie is essentieel voor een toekomstbestendige cloud. Onze experts bieden diensten, consultancy en platformen om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun softwareontwikkelingsproces. Om maximaal te profiteren van de voordelen van microservices, is het van belang om de principes van ‘cloud native microservices’ toe te passen. Dit kan enige aanpassing van je software vereisen.

Wij evalueren de geschiktheid van jouw applicatie(s) voor containerisatie en ondersteunen je bij de transitie naar microservices op een bestaand orkestratieplatform.

Cloud Native

Containerized solutions

Wij helpen bij het ontwikkelen van een microservices-strategie, ontwerpen en implementeren containerorkestratie-oplossingen, en ondersteunen bij het opzetten van CI/CD-pipelines. Tevens verzorgen wij het ontwerp en de lay-out van jouw containerorkestratie-oplossing met behulp van moderne tooling.

Met expertise in platformen zoals Kubernetes, EKS, Rancher en OpenShift, zijn wij jouw partner in containerisatie. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen transformeren naar een cloud-native omgeving en wat containerisatie echt betekent in termen van impact.

Contact opnemen