managed Kubernetes

Onderzoek jij de mogelijkheden van containerisatie voor jouw bedrijf? containerisatie biedt veel voordelen, maar kan ook complex zijn. Met onze managed Kubernetes-service hebben we jou voorzien. Omdat elk team, elke ontwikkeling en/of elk project andere specificaties heeft om mee te werken.

Waarom Managed Kubernetes gebruiken?

Kubernetes wordt snel de standaard voor containerorkestratie, maar het kan moeilijk zijn om het zelf op te zetten en te beheren. Dat is waar managed Kubernetes om de hoek komt kijken. Een derde partij kan de verantwoordelijkheid overnemen voor sommige of alle werkzaamheden die nodig zijn voor de succesvolle opzet en werking van K8s, waardoor het voor jouw bedrijf gemakkelijk wordt om aan de slag te gaan met deze krachtige technologie.

Bij SUE zijn we gespecialiseerd in het leveren van beheerde Kubernetes diensten. We hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van clusters op de meest uiteenlopende platforms, en we kunnen je helpen om het meeste uit Kubernetes te halen voor je bedrijf. Hier zijn drie redenen waarom managed Kubernetes een waardevolle investering voor je bedrijf kan zijn:

1. Verhoogde efficiëntie en schaalbaarheid

Een goed gerund Kubernetes-cluster kan een aanzienlijke toename in efficiëntie en schaalbaarheid voor je bedrijf opleveren. Met onze ervaring in het beheren van clusters op schaal kan SUE je helpen het maximale uit je Kubernetes-omgeving te halen, zodat je applicaties zo efficiënt mogelijk draaien.

2. Verbeterde betrouwbaarheid en stabiliteit

Je eigen Kubernetes-cluster draaien kan riskant zijn – als er iets misgaat, sta je er alleen voor. Door het beheer van je cluster toe te vertrouwen aan een derde partij als SUE, kun je er zeker van zijn dat eventuele problemen snel en professioneel worden aangepakt, waardoor de downtime voor je applicaties tot een minimum wordt beperkt.

3. Meer flexibiliteit en controle

Met managed Kubernetes heb je meer flexibiliteit en controle over hoe je applicaties draaien. Je kunt het platform en de provider kiezen die het beste bij je behoeften passen, en je kunt er zeker van zijn dat ons team van experts je bij elke stap zal helpen.

Managed Kubernetes

Professionele Services & Oplossingen met Google Containerization

Hoe kunnen we jou helpen met betreffend totManaged Kubernetes?

Containerization Google

Van Gmail tot YouTube tot Search, alles bij Google draait in containers. Dankzij Google kunnen ontwikkelteams snel handelen, software implementeren… en nog veel meer. Neem dan vandaag nog contact op met een van onze experts en bespreek jouw mogelijkheden, of lees meer over: GKE / Google Kubernetes Engine

Containerization Google is de perfecte oplossing voor een bedrijf dat zijn efficiëntie wil verbeteren en zijn workflow wil optimaliseren. Met SUE kun je je containers eenvoudig beheren en het meeste uit je Google-account halen. Hier zijn drie redenen waarom Containerization Google jouw bedrijf kan helpen

  1. Meer efficiëntie – Het helpt je sneller en efficiënter te werken. Je kunt je containers maken, beheren en delen zonder je browser te hoeven verlaten. Dit bespaart je tijd en energie, zodat je je op je werk kunt concentreren
  2. Verbeterde organisatie – Ook zijn al je bestanden en mappen netjes georganiseerd op één plek. Hierdoor kun je gemakkelijk vinden wat je nodig hebt en blijft je werk overzichtelijk en gestroomlijnd
  3. Verbeterde beveiliging – Containerization Google biedt verbeterde beveiliging voor je bestanden en mappen. Je kunt je containers met een wachtwoord beveiligen om ze te beschermen tegen onbevoegde toegang. Deze extra beveiligingslaag helpt je gegevens veilig en beschermd te houden

Met Managed Kubernetes zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een uitgebreid assortiment cloud native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

Onze Cloud Professionals staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van containerisatie of cloud. Heb jij vragen over Managed Kubernetes? Neem contact op met een van onze Containerization Experts om even van gedachten te wisselen over jouw uitdaging(en).

Spreek een Expert
Prijslijst: Managed Kubernetes
Managed Kubernetes
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper