Apache Airflow x SUE Cloud & IT

Wat is Apache Airflow?
Apache Airflow is een open-sourceplatform voor het ontwikkelen, plannen en bewaken van batchgeoriënteerde workflows. Met het uitbreidbare Python-framework van Airflow kan jij workflows bouwen die verbinding maken met vrijwel elke technologie. Een webinterface helpt bij het beheren van de status van jouw workflows. Airflow is op vele manieren inzetbaar, variërend van een enkel proces op uw laptop tot een gedistribueerde opstelling om zelfs de grootste workflows te ondersteunen

Wat biedt Apache Airflow?
Apache Airflow biedt een uitgebreid platform voor het ontwikkelen, plannen en bewaken van batchgeoriënteerde workflows. Met zijn uitbreidbare Python-framework kan Airflow verbinding maken met vrijwel elke technologie. Bovendien biedt de webinterface een eenvoudige manier om de status van jouw workflows te beheren, terwijl de gedistribueerde opzet ervoor zorgt dat zelfs de grootste workflows efficiënt kunnen worden afgehandeld.

Wat zijn de voordelen van Apache Airflow?
Het gebruik van Apache Airflow heeft veel voordelen, waaronder

  • Uitgebreid platform voor het ontwikkelen en beheren van workflows
  • Maakt verbinding met vrijwel elke technologie
  • De webinterface maakt het eenvoudig om workflows te beheren
  • De gedistribueerde opzet zorgt voor een efficiënte afhandeling van grote workflows
Apache Airflow

Apache Airflow Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Apache Airflow, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Apache Airflow.

Apache Airflow Gratis Demo
Download Whitepaper