ElasticSearch

Zoals de meeste zakelijke professionals ben jij altijd op zoek naar manieren om de concurrentie voor te blijven. En als je dat niet bent, zou je dat moeten zijn! Een geweldige manier om op de hoogte te blijven, is door Elasticsearch te gebruiken.

Wat is Elasticsearch?

Een gedistribueerde zoekmachine kan alle gegevenstypen indexeren en doorzoeken, inclusief tekst, getallen, geospatiale gegevens en meer. Het is gebouwd op Apache Lucene en werd voor het eerst uitgebracht in 2010.

Dus wat zijn de voordelen van het gebruik van Elasticsearch? Als eerst het is open source. Dit betekent dat jij het kan gebruiken zoals jij wil, zonder licentiekosten te betalen. Ten tweede is het schaalbaar. Dit betekent dat het grote hoeveelheden gegevens snel en efficiënt kan verwerken. Eindelijk, het is gemakkelijk te gebruiken. Je hebt geen speciale training of kennis nodig om Elasticsearch te gaan gebruiken.

Dus waarom zou je Elasticsearch gebruiken? Hier zijn slechts enkele redenen:

  • Ten eerste om jouw zoekresultaten te verbeteren. Met Elasticsearch kan je snel en eenvoudig de informatie vinden die jij nodig heeft uit jouw enorme dataopslag.
  • Om jouw gegevens toegankelijker te maken. Met Elasticsearch heb jij eenvoudig overal ter wereld toegang tot jouw gegevens, 24/7.
  • Om jouw productiviteit te verbeteren. Met Elasticsearch kan jij sneller en wijzer werken door snel en eenvoudig de informatie te vinden die jij nodig hebt.
  • Om de concurrentie voor te blijven. Door Elasticsearch te gebruiken, kan jij een concurrentievoordeel behalen ten opzichte van jouw rivalen door snel essentiële gegevensinzichten te vinden en te analyseren.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist inElasticSearch.

ElasticSearch Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met ElasticSearch, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

ElasticSearch Gratis Demo
Download Whitepaper
Elastic