Flexibele Prijzen & GitLab Licentie Voordelen met SUE

GitLab: Probeer onze Gratis Demo en ervaar een volledige geladen omgeving

  • Probeer GitLab for Enterprises zonder enige verplichting, ervaar alle mogelijkheden en geavanceerde features die passen bij jouw specifieke benodigdheden.

  • De beste alles-in-één software tool met integrale aanpak voor softwareontwikkeling, waardoor het proces van idee tot implementatie eenvoudiger en sneller wordt.
  • Het developmentplatform voor samenwerking en communicatie tussen afdelingen, teams en ontwikkelaars, met focus op innovatie en productontwikkeling.
  • Flexibele pricing mogelijkheden die passen bij jouw specifieke benodigdheden.

Het beste DevOps platform van vandaag. De alles-in-één software tool voor ontwikkeling.

GitLab DevOps Platform

Ontwikkel Software Sneller met het GitLab Platform

Het #1 DevSecOps-platform voor Professionals, door Professionals.

GitLab is het DevSecOps Platform wereldwijd | Awards, Reviews, Experience als G2 leader.
GitLab Prijslijst

Van planning tot productie, GitLab brengt teams samen om cyclustijden van ontwikkeling te verkorten, kosten te verlagen, beveiliging te versterken en de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen. Wij nemen graag alle stappen met je door en laten je zien waarom dit de DevSecOps tool is bij uitstek jouw Start ook met het gebruik van onze setup voor een perfecte continuous integration, continuous deployment en continuous delivery.

GitLab Demo Aanvragen

Kies ook voor sneller opleveren van software, automatiseer jouw oplevering processen van software, zodat je sneller meerwaarde kunt realiseren en kwaliteitscode de standaard laat zijn. Daarnaast ben je ook jouw legal-afdeling altijd een stap voor met vereenvoudig continue software compliance door het definiëren, handhaven en rapporteren van compliance in één platform.

Spreek een Expert

Ontwikkel in een veilige omgeving, zodat jouw property ook echt van jou blijft, met DevSecOps gefocused op continue softwarebeveiligingsgarantie in elke fase van ontwikkeling. Verbeter samenwerking en zichtbaarheid van ontwikkeling, geef iedereen één platform om samen te werken en alles te zien, van planning tot productie.