Flexibele Prijzen & GitLab Licentie Voordelen met SUE

GitLab: Probeer onze Gratis Demo en ervaar een volledige geladen omgeving

  • Probeer GitLab for Enterprises zonder enige verplichting, ervaar alle mogelijkheden en geavanceerde features die passen bij jouw specifieke benodigdheden.

  • De beste alles-in-één software tool met integrale aanpak voor softwareontwikkeling, waardoor het proces van idee tot implementatie eenvoudiger en sneller wordt.
  • Het developmentplatform voor samenwerking en communicatie tussen afdelingen, teams en ontwikkelaars, met focus op innovatie en productontwikkeling.
  • Flexibele pricing mogelijkheden die passen bij jouw specifieke benodigdheden.

Het beste DevOps platform van vandaag. De alles-in-één software tool voor ontwikkeling.

GitLab DevOps Platform

Ontwikkel Software Sneller met het GitLab Platform

Het #1 DevSecOps-platform voor Professionals, door Professionals.

Wij zijn al meer dan 25 jaar de IT & Cloud Partner van bedrijven in elke omvang. Samen met het GitLab platform zorgen wij ervoor dat je alle producten optimaal benut. Eén DevOps-platform, van planning tot productie. Als je nu wilt starten met GitLab, jouw huidige GitLab wilt upgraden of GitLab License(s) nodig hebt voor een scherpe prijs, wij staan voor je klaar.

GitLab is het DevSecOps Platform wereldwijd | Awards, Reviews, Experience als G2 leader.
GitLab Prijslijst

Ontdek het sterk inkoopvoordeel bij SUE voor GitLab-licenties

Laat je verrassen door onze scherpe prijzen en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan. Variërend van 1, 5, 10, 25, 50 of 100+ GitLab licenses, en met opties zoals GitLab Premium, GitLab Ultimate, GitLab Duo en GitLab Duo Enterprise, ben je bij SUE verzekerd van de beste keuze voor de beste prijs.

Welke GitLab abonnement is het meest geschikt voor jou?

Van planning tot productie, brengt GitLab teams samen om cyclustijden van ontwikkeling te verkorten, kosten te verlagen, beveiliging te versterken en de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen. Wij nemen graag alle stappen met je door en laten je zien waarom dit de DevSecOps-tool bij uitstek is. Start ook met het gebruik van onze setup voor perfecte continuous integration, continuous deployment en continuous delivery. Ontdek welke GitLab-tools het beste aansluiten bij jouw behoeften en profiteer van het GitLab licentievoordeel met de expertise van SUE.

GitLab Demo Aanvragen

Kies ook voor sneller opleveren van software, automatiseer jouw oplevering processen van software, zodat je sneller meerwaarde kunt realiseren en kwaliteitscode de standaard laat zijn. Daarnaast ben je ook jouw legal-afdeling altijd een stap voor met vereenvoudig continue software compliance door het definiëren, handhaven en rapporteren van compliance in één platform.