Grafana x SUE Cloud & IT

Als manager zoek je altijd naar manieren om de productiviteit en efficiëntie van jouw team te verbeteren. Het zou daarom het beste zijn als je tools had die gemakkelijk te gebruiken zijn en waardevolle inzichten in jouw gegevens bieden. Grafana is een van die tools.

Met Grafana maak je snel prachtige dashboards waarmee je je data kunt visualiseren. Je kan Grafana ook gebruiken om je te waarschuwen wanneer er iets onverwachts gebeurt of wanneer er een probleem is met jouw systeem. Hierdoor kan je snel problemen identificeren en oplossen voordat ze grotere problemen worden.

Grafana biedt ook diverse integraties met andere tools, zoals Slack en Datadog. Hierdoor kam je snel informatie over jouw gegevens en prestaties rechtstreeks in jouw chat- of monitoringtool krijgen.

SUE biedt een breed scala aan functies om jou te helpen het meeste uit Grafana te halen. Met SUE kam je bijvoorbeeld eenvoudig dashboards, waarschuwingen en grafieken maken die jou helpen jouw gegevens te begrijpen. SUE biedt ook diverse integraties met andere tools, zoals Slack en Datadog. Hierdoor kan je snel informatie over jouw gegevens en prestaties rechtstreeks in jouw chat- of monitoringtool krijgen.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Grafana.

Grafana Gratis Demo
Download Whitepaper
Grafana

Grafana Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Grafana, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.