Managed services

Onze klanten profiteren van onze totaaloplossingen. Zij kunnen zich volledig richten op hun organisatiedoelen, terwijl wij zorgen voor een effectieve en efficiënte cloud infrastructuur, die essentieel is in een moderne organisatie.

Wil jij weten hoe en voor wie wij dit doen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij leggen jou graag uit waarom een goede managed service meer waard is dan het kost.

Lees meer
Managed Services

Vertrouwd door

Managed services

Ben je op zoek naar een ervaren Managed Service Provider die jouw IT-omgeving kan bouwen, beheren, optimaliseren of migreren? Bij SUE ben je aan het juiste adres. Met gecertificeerde engineers in Cloud, Containerization, Infra-as-Code en Platform Engineering staan we klaar om een breed scala aan IT-vraagstukken aan te pakken.

Diensten

Wij streven naar voortdurende vooruitgang en innovatie in jouw IT-omgeving. Dit realiseren we door een gecombineerde aanpak van reactief handelen, bijvoorbeeld via tickets, en proactief monitoren. Daarnaast streven we naar verhoogde efficiëntie en blijvend voordeel door tijdrovende IT-processen te automatiseren.

Onze focus op een zorgvuldige en veilige omgang met data, met absolute prioriteit voor privacy en beveiliging, vormt de basis van onze managed dienstverlening.

Cloud Native

Expertise

Of jouw organisatie nu beschikt over een verouderde, complexe, of hypermoderne IT-infrastructuur, onze experts staan paraat om je uitstekend te ondersteunen. Van complete beheeroplossingen tot het leveren van consultants op locatie, SUE heeft de expertise om aan al jouw IT-behoeften te voldoen.

Bovendien kun je profiteren van onze best practices, waarbij we onze uitgebreide ervaring met cloud-native en open-source technologieën inzetten om jouw IT-landschap te optimaliseren.

Contact opnemen