Container Technologieën

Professionele Containerization Services & Oplossingen met SUE

Hoe kunnen we jou helpen met betreffend tot Container Technologieën?

Wat is Containerisatie?

Containerisatie is een manier om een applicatie te verpakken in een container met al zijn afhankelijkheden, zodat deze overal kan worden uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om applicaties op elk platform in te zetten en te draaien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de onderliggende infrastructuur.

Alle grote cloud providers bieden tools voor het implementeren en draaien van gecontaineriseerde applicaties. Hier zetten wij de cloud providers op een rijtje.

Welke Containerisatie platforms zijn er?

  • AWS: AWS biedt de Amazon EC2 Container Service (ECS), een beheerde dienst voor het draaien van Docker-containers. Met ECS kan jij clusters van EC2-instanties creëren en beheren waarop jouw containers draaien. Het biedt ook ingebouwde load balancing, schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid.
  • GCP: biedt twee diensten voor het inzetten en uitvoeren van containers: Google Container Engine (GKE) en Google Cloud Container Registry (GCR). GKE is een beheerde Kubernetes-dienst die het gemakkelijk maakt om containers op GCP in te zetten en te beheren. GCR is een register voor het opslaan en beheren van jouw eigen Docker-images. Het ondersteunt zowel publieke als private repositories, en jij kunt het gebruiken met elke cloud provider of on-premise infrastructuur.
  • Azure: Azure biedt de Azure Kubernetes Service (AKS), wat een beheerde Kubernetes-dienst is die het gemakkelijk maakt om container workloads op schaal in te zetten en te beheren. AKS integreert met andere diensten van Azure, zoals Identity, Storage, Networking en Monitor ing, zodat jij complete applicaties kunt bouwen met behulp van containers.
Containerization | Cloud Containerization x Container Services

Met Container Technologieën zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een uitgebreid assortiment cloud native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

Onze Cloud Professionals staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van containerisatie of cloud. Heb jij vragen over Container Technologieën? Neem contact op met een van onze Containerization Experts om even van gedachten te wisselen over jouw uitdaging(en).

Spreek een Expert
Prijslijst: Container Technologieën
Container Technologieën
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper