Cloud Desired State

Cloud Infrastructure as code

Met Cloud Desired State beheren en voorzien wij jouw IAC infrastructure via code in plaats van via handmatige processen. Dus zeg hallo tegen Smart Cloud-computerdatacenters, met geautomatiseerde machineleesbare definitiebestanden. En vaarwel tegen dure fysieke hardwareconfiguratie of handmatige tijdrovende configuratietools.

Cloud Infrastructure maakt het voor bedrijven mogelijk om te profiteren van cloud computing. Door toegang tot een cloudinfrastructuur te huren, kunnen bedrijven besparen op de kosten en complexiteit van het opzetten en beheren van hun eigen IT-infrastructuur.

De cloudprovider beheert de hardware- en software-elementen van het systeem, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk is om naar behoefte op of af te schalen. Deze flexibiliteit kan enorm waardevol zijn voor bedrijven die te maken hebben met snelle groei of fluctuaties in de vraag.

De infrastructuurprovider kan bedrijven ook helpen bij het plannen en uitvoeren van noodherstel. Bij een natuurramp of andere calamiteit kunnen bedrijfsgegevens snel en eenvoudig worden hersteld vanuit de cloud.

Hoe kunnen we jou helpen met Cloud Desired State?

onze vakmensen staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van IAC-infrastructuur of andere vragen die je mogelijk hebt over Cloud Desired State. Neem contact op met een van onze Infra-as-Code Experts en bespreek jouw behoeften, of plan een afspraak.

Spreek onze experts
IAC Cloud Desired State

IAC voordelen met Cloud Desired State

  1. Verbetering in snelheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en lagere kosten.
  2. Uniform en geautomatiseerd ontwerp van jouw Cloud & IT infrastruur.
  3. Maak, verwijder of wijzig automatisch cloudresources op grote schaal in slechts enkele minuten.
  4. Met één druk op de knop jouw data-infrastructuur uitrollen? Ontdek CNAP van SUE.

Cloud Desired State, Afgestemd op jouw wensen

Meer weten over onze prijzen? Ontvang onze prijslijst om een duidelijk kostenoverzicht te krijgen voor het definiëren van jouw volgende IAC-project. Vraag vandaag nog jouw offerte op maat aan.

Prijslijst: Cloud Desired State
Cloud Desired State
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper