SaltStack

Saltstack, ook wel bekend als Salt, is een tool voor configuratiebeheer en orkestratie waarmee organisaties nieuwe servers en andere IT-infrastructuur kunnen inrichten, wijzigingen kunnen aanbrengen en software kunnen installeren in IT-omgevingen. Het maakt gebruik van een centrale opslagplaats van informatie, waardoor het een essentiële tool is voor bedrijven, omdat het hen in staat stelt hun IT-systemen effectiever te beheren. De voordelen van Saltstack zijn onder meer de snelheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken, waardoor het populair is bij ontwikkelaars en systeembeheerders.

Met gecertificeerde Salt experts en trainers is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of ondersteuning bij Salt.

SaltStack Prijslijst
Spreek een expert
Free SaltStack Price List

SaltStack-prijslijst ontvangen

Benieuwd naar de verschillen, voordelen, en de kosten van Salt Open Source en SaltStack Enterprise?

Naast Salt Open Source (ook wel Salt Project genoemd) biedt VMware ook een Enterprise-variant: vRealize Automation SaltStack Config.

Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de beste prijzen. We delen ze graag met je, dus aarzel niet om contact op te nemen.

Hulp of ondersteuning nodig bij Salt, SaltStack of SaltProject?

Neem dan gerust contact op met SUE door onderstaand contactformulier in te vullen.

Meer weten over SaltStack? Heb je specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automatiseringstool? Of zoekt je een goede partner die jou helpt het maximale rendement te halen uit de vele mogelijkheden van Salt Open Source?

Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.