Diensten

Adviesgesprek aanvragen
Projectprijs nodig?

Consultancy Services

IT verandert continu. Heb jij behoefte aan diepgaand advies? SUE Consultancy biedt uitstekende cloud-native experts om complexe IT-problemen op te lossen en te voorkomen. Met een leading team van echte Cloud Native-experts van SUE, kan jij uitgebreide en gecertificeerde kennis verwachten van cloudmigratie, systeemintegratie en -beheer, automatisering en architectuur. Onze experts ondersteunen en adviseren organisaties op vele niveaus van hun IT-processen. Denk aan functies als DevOps Engineer, Cloud Engineer en Solutions Architect.

Managed Services

Klanten profiteren van onze totaaloplossingen. Zij kunnen zich volledig focussen op hun organisatiedoelen en wij zorgen voor een effectieve en efficiënte cloudinfrastructuur, wat essentieel is in een moderne organisatie. Met Managed Services biedt SUE proactieve of reactieve ondersteuning van de klantomgeving.

Professional Services

Het is ons doel om organisaties een vlekkeloos projectproces te bieden, zonder kostbare tijd te verspillen aan het overdoen van processtappen. SUE zorgt er voor dat projecten altijd op tijd, binnen budget blijven zodat we onze klanten tevreden houden.

Interim Services

Heb jij een Cloud & IT Interim Services partner nodig? Maak dan kennis met SUE, voor korte of langdurige projecten met een stabiele  samenwerking. Jij bent altijd verzekerd van Cloud & IT kennis en expertise. IT-analisten, producteigenaren en consultants met veel ervaring in alles wat met Cloud, Cloud Native & IT te maken heeft. Maak kennis met ons Build-Operate-Transfer-model, speciaal voor nieuwe technologieën en omgevingen.

Projecten

Innovatieve projecten zijn vaak complex, zowel qua processen als qua technologische inhoud. Denk aan projecten als cloudmigratie of de ontwikkeling van CI/CD-pipelines. Bovendien kunnen er problemen ontstaan die vanwege beperkte middelen onoplosbaar lijken. SUE biedt maatwerk, te beginnen met een gedegen assessment en het opstellen van een plan van aanpak. We gebruiken Waterval- en Scrum-methodologieën, afhankelijk van de specifieke kenmerken van het project. Het team van SUE gaat snel en met veel detail en zorg te werk. De opdrachtgever wordt continu op de hoogte gehouden van de status van het project. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze First Time Right projectaanpak.

Project / Program Managed Services

Gebouwd op de Cloud Native-oplossingen van SUE. Het is ons doel om organisaties een vlekkeloos projectproces te bieden, zonder kostbare tijd te verspillen aan het overdoen van processtappen. Door 25 jaar IT-opdrachten en cloud native uitdagingen op te lossen, voor een breed klantenportfolio. SUE staat voor en staat garant voor een uitstekende projectkwaliteit.

Assessment Services

Heb jij een Cloud & IT Interim Services partner nodig? Maak dan kennis met SUE, voor korte of langdurige projecten met een stabiele  samenwerking. Jij bent altijd verzekerd van Cloud & IT kennis en expertise. IT-analisten, producteigenaren en consultants hebben veel ervaring met alles wat met Cloud, Cloud Native & IT te maken heeft.

Experts in Future-Proof

Cloud Native Solutions

Onze Cloud Native experts hebben uitgebreide expertise op het gebied van cloud, automatisering, containerisatie en DevOps. Deze expertise wordt bewezen door uitgebreide professionele certificeringen, zoals Certified Kubernetes Application Developer (CKAD), AWS Solutions Architect en nog veel meer.

Cloud

Private cloud, hybrid cloud, multi cloud, cost control & optimization, management & security.

Cloud