Cloud Services

SUE heeft een uitgebreid assortiment aan Cloud Native experts in dienst. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie future proof is. Lees hieronder meer over de State-of-the-Art Cloud-technologieën waarmee we jou kunnen helpen, neem rechtstreeks contact met ons op voor een gesprek met een van onze Cloud Experts.

Spreek een Expert
Download Prijslijst

Public Cloud

Met ons Public Cloud platform bieden we je veel cloudoplossingen, met een toekomstbestendige Cloud Native mindset. Onze oplossingen zijn op een eenvoudige manier opgezet om jou te ondersteunen bij jouw projecten, met flexibiliteit en on-demand resources voor schaalbaarheid wanneer dat nodig is. Van kleine projecten tot grootschalige implementaties, wij staan voor jou klaar.

Public Cloud

Hybrid Cloud

In sommige gevallen wil je volledig migreren naar de cloud. In andere gevallen is het verstandiger om te kiezen voor een “hybride cloudstrategie”. In deze situatie migreer je alleen de infrastructuurcomponenten en applicaties die toegevoegde waarde zouden hebben door in de cloud te draaien, terwijl de rest zou blijven draaien vanuit je eigen datacenter of kantoor. SUE geeft jou advies en verzorgt het ontwerp van jouw hybride cloudarchitectuur. Denk hierbij aan zaken als (inter)connectiviteit, “outscaling to the cloud”, opslag, beschikbaarheid, veerkracht, identiteitsdiensten en beveiliging.

Hybrid Cloud

Multi Cloud

Het gebruik van één public cloud platform is niet in elke situatie wenselijk. Dit kan zijn vanwege het willen van meer onafhankelijkheid, betere (geografische) toegankelijkheid, of vanwege beperkingen binnen legal & governance. SUE adviseert en verzorgt de professionele inrichting van jouw multi-cloud infrastructuur. Beheersbaarheid, platform onafhankelijke tooling en observeerbaarheid zijn belangrijke onderwerpen.

Multi Cloud