Ansible

Red Hat Ansible Automation Platform is een perfecte basis voor het ontwerpen en beheren van geavanceerde IT-automatisering in elke omgeving; van hybride cloud tot multicloud. Het platform bevat alle tools die nodig zijn om bedrijfsbrede automatisering uit te rollen. Hierdoor kunnen gebruikers in de hele organisatie samen automatiseringen maken, delen en beheren. De voordelen?

Het is agentloos. Dat betekent dat je geen software hoeft te installeren op de machines die je wilt automatiseren. Ook maakt het een  SSH verbinding met die machines en voert de taken uit die jij aangeeft. Dit kan je veel tijd en gedoe besparen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het installeren van software of het correct configureren van dingen.

Een ander voordeel is dat het zeer veilig is. Het gebruikt SSH-authenticatie en versleutelde communicatiekanalen, zodat je gegevens altijd veilig zijn. Het heeft ook een aantal ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals rolgebaseerde toegangscontrole en blacklisting van modules, die helpen je omgeving veilig te houden.

SUE is met zijn Ansible Automation experts een betrouwbaar en erkend partij voor advies en hands-on ondersteuning. Mochten er vragen zijn of heb je direct support nodig voor je volgende project? Wij staan voor je klaar!

Red Hat Ansible Prijslijst
Spreek een expert
Free Red Hat Ansible Price List

Ansible Automation Platform-prijslijst ontvangen

Benieuwd naar de voordelen en kosten van Ansible Automation Platform? Als Ansible Red Hat-partner is SUE altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de beste prijzen. We delen ze graag met je, dus niet om contact op te nemen.

Hulp of ondersteuning nodig bij Ansible, Red Hat of beide?

Neem dan gerust contact op met SUE door onderstaand contactformulier in te vullen.

Meer weten over Ansible? Heb jij specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automatiseringstool? Of ben jij op zoek naar een goede partner om jou te helpen het maximale uit de vele mogelijkheden van Ansible Automation Platform te halen?

Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.