Google Cloud Deploy Platform x SUE Cloud & IT

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in Google Cloud Deploy Platform.

Google Cloud Deploy Platform is een continuous delivery-platform dat het eenvoudig maakt om applicaties te implementeren in GKE en Anthos. Met Google Cloud Deploy kan je de huidige en deze laten verschijnen in omgevingen zoals test, stage en productie. Je kunt releases ook eenvoudig uitvoeren of terugdraaien via de webconsole, CLI of API. Google Cloud Deploy biedt krachtige tools voor het automatiseren van jouw releaseproces, waardoor het uiteindelijk en sneller wordt om jouw applicaties in productie te krijgen.

Google Cloud Deploy Platform Gratis Demo
Download Whitepaper
Google Cloud Deploy Platform

Google Cloud Deploy Platform Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Google Cloud Deploy Platform, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.