BitBucket x SUE Cloud & IT

Bitbucket is de Git-oplossing die is ontworpen voor professionele teams. Het centraliseert jouw Git-repository’s, waardoor jij en jouw team effectiever kunnen samenwerken aan code en jouw ontwikkelingsstroom kunnen beheren. De voordelen van Bitbucket zijn onder andere:

  • Gebruiksgemak – Bitbucket is ontworpen om gemakkelijk te zijn, zelfs voor niet-technische managers.
  • Gitflow-ondersteuning – Bitbucket ondersteunt het Gitflow-ontwikkelingsmodel, waardoor het een ideale keuze is voor teams die deze methodologie volgen.
  • Geïntegreerde probleemopvolging – De geïntegreerde probleemopvolging van Bitbucket maakt het gemakkelijk om bugs en andere problemen op te sporen en te beheren zodra ze zich voordoen.
  • Gecentraliseerde codebeoordelingen – Bitbucket maakt het gemakkelijk om codebeoordelingen uit te voeren met jouw team, zodat alle code consistent van hoge kwaliteit is.

Bovendien krijgen alle Bitbucket-gebruikers een toegankelijke privérepository met maximaal vijf medewerkers. Dus als je op zoek bent naar een krachtige, gebruiksvriendelijke Git-oplossing voor je team, dan is Bitbucket een perfecte keuze.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist in BitBucket.

BitBucket Gratis Demo
Download Whitepaper
BitBucket

BitBucket Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met BitBucket, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.