Cilium Service Mesh
Cilium is een open source software die voorziet in networking, security en observability voor cloud native omgevingen. Cilium stelt de netwerkconnectiviteit tussen verschillende applicatie diensten op een transparante manier veilig. Ervaar wat jij hiermee kunt doen en download de whitepaper Cilium Service Mesh Best Practices vandaag nog!

Cilium Service Mesh Architecture

Om optimaal gebruik te maken van Cilium en rendement te behalen uit alle features, is het van belang om rekening te houden met veelvoorkomende valkuilen en een aantal richtlijnen te volgen.

Cilium Service Mesh

Cilium Service Mesh Whitepaper Specs

In onze whitepaper lees je gedetailleerde best practices met betrekking tot het Cilium, eBPF, Linux Kernel Technologie, Service Mesh, Architecture, Kubernetes en meer.

  • ‎Waarom Cilium Service Mesh
  • Cilium Service Mesh, Cilium Hubble, Cilium CNI, 3-laagse Enterprise Service Mesh in de praktijk.

  • Perfecte integratie in Public Cloud en On-Prem.

  • Operatie en beheer op Netwerk en Applicatie Protocol Niveau.
  • Cilium Sidecar v.s. Sidecarless
  • SUE Enterprise Grade Service Mesh

Heb je vragen over Cilium Service Mesh, Cilium eBPF of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf als het gaat om Cloud Native met de inzet van Cilium? Dan is deze whitepaper absoluut een must-read. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp nodig met Cilium Service Mesh of Linux Kernel?

Aan de basis van Cilium staat een nieuwe Linux Kernel Technologie genaamd eBPF. Deze technologie maakt dynamische implementatie van krachtige security, visibility en networking control logica in de Linux Kernel mogelijk. eBPF maakt zichtbaarheid en controle over systemen en applicaties mogelijk op een schaal en in een mate van efficiëntie die voorheen niet mogelijk was. Laat je organisatie adviseren, ondersteunen of ontzorgen door SUE en ons team van Cilium professionals. Met SUE weet je zeker dat je de voordelen van cloud-native technologie maximaal benut!

Adviesgesprek aanvragen

Download Whitepaper

Ontvang alle relevante informatie in één handig overzicht en ontdek meer over Cilium Service Mesh Best Practices, ontwikkeld door de experts van SUE.

Over ons
SUE bestaat al meer dan twintig jaar en heeft meer dan honderd Cloud Native experts in vaste dienst! Deze hooggekwalificeerde specialisten adviseren organisaties bij het ontwerpen, bouwen, ondersteunen, beheren, verbeteren en innoveren van hun IT-infrastructuur en bedrijfsapplicaties.

Een greep uit onze klanten: