AKS Containerization

Professionele Containerization Services & Oplossingen in Microsoft Azure

Containerization met Microsoft Azure

Er is een groeiende trend van containerisatie-technologie, die ontwikkelaars helpt hun code te verpakken in containers die op elk platform kunnen draaien. Dit heeft een revolutie veroorzaakt in de manier waarop software wordt ontwikkeld, verpakt en ingezet, en zorgt ervoor dat ontwikkelaars in staat hun code en alle benodigde afhankelijkheden te verpakken in een zelfstandige eenheid.

Microsoft Azure is een cloudplatform dat een breed scala aan clouddiensten biedt, waaronder compute, opslag, netwerken en meer. Azure maakt het gemakkelijk om snel nieuwe servers op te zetten, of om je toepassingen en gegevens naar de cloud te migreren. Ook biedt Azure een aantal functies waarmee je gemakkelijk je toepassingen en gegevens kunt beheren, zoals beveiligingsfuncties, bewakingstools en meer. Azure ondersteunt containerisatie via zijn Azure Container Services (ACS), waarmee je containers kunt inzetten en beheren met behulp van Kubernetes, de open source container orchestration engine. ACS maakt het gemakkelijk om met containers te beginnen en heeft alle functies die jij nodig hebt om productiekwaliteit workloads te draaien.

Met AKS Containerization zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een uitgebreid assortiment cloud native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

AKS Containerization

Hoe kunnen we jou helpen met AKS Containerization?

Onze Cloud Professionals staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van containerisatie of cloud. Heb jij vragen over AKS Containerization? Neem contact op met een van onze Containerization Experts om even van gedachten te wisselen over jouw uitdaging(en).

Spreek een Expert
Prijslijst: AKS Containerization
AKS Containerization
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper