Certified AWS Partner Nederland

Amazon Web Services staat bekend om innovatieve, schaalbare en betaalbare cloud computing diensten. Wil jij weten welke AWS-diensten het beste aansluiten bij jouw bedrijf? Ontdek samen met onze AWS professionals alle mogelijkheden voor een vliegende start in de Cloud!

Wij staan voor je klaar met een grondige legacy naar cloud-assessment, de juiste AWS-strategie en een succesvolle migratie van jouw applicaties naar de Amazon’s AWS Cloud, allemaal met maximaal partnerschaps– en prijsvoordeel.

Lees meer
AWS Prijsberekening
AWS
AWS Advanced Partner
AWS Partner Benelux

Vertrouwd door

Wij zijn Betrouwbaar

Onze samenwerking met onze partner AWS heeft het vertrouwen gewonnen van meer dan 200 klanten, waarbij we uitblinken in het leveren van hoogwaardige kwaliteit, ervaring en continuïteit. Dit brengt talloze voordelen met zich mee voor onze klanten.

Textkernel

Textkernel heeft met SUE een strategische stap gezet naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur, waardoor we ons nu volledig kunnen richten op innovatie in plaats van infrastructuurbeheer. De inhoudelijke kennis van SUE was voor ons doorslaggevend.
– Guus Meijer, Chief Operating Officer bij Textkernel.

Business case
Booking.com

SUE heeft een cruciale rol gespeeld bij het stroomlijnen van onze AWS-implementatieprocessen voor SAP-systemen. Hun automation strategieën hebben niet alleen onze workflows vereenvoudigd, maar hebben ook onze implementatietijd aanzienlijk verkort van dagen tot slechts enkele uren.
– Flavio Marinone, Director of Financial Systems Infrastructure at Booking.com.