Rancher

Als jij op zoek bent naar een complete oplossing voor het beheer van jouw Kubernetes-clusters en gecontaineriseerde workloads, hoef je niet verder te zoeken dan Rancher. Rancher biedt geïntegreerde tools voor het implementeren en beheren van containers en uitgebreide beveiligings- en operationele functies.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van het gebruik van Rancher is het gebruiksgemak. Met Rancher kunnen DevOps-teams snel en eenvoudig aan de slag met Kubernetes-clusters en gecontaineriseerde workloads. Dit maakt het de perfecte keuze voor organisaties die net experimenteren met containers.

Rancher biedt ook een schat aan functies voor organisaties die al containers gebruiken. Rancher bevat bijvoorbeeld uitgebreide beveiligingsfuncties, waarmee jij  jouw clusters kunt vergrendelen en jouw gegevens kunt beschermen. Bovendien biedt Rancher nauwe integratie met populaire DevOps-tools, waardoor het gemakkelijk wordt om jouw gecontaineriseerde workloads te beheren vanuit één enkele interface.

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist inRancher.

Rancher Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met Rancher, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

Rancher Gratis Demo
Download Whitepaper
Rancher