Klanten

We make the best companies better

Klanten profiteren van onze Consultancy, Professional services en Managed services. Het is onze missie dat u slaagt in uw Cloud Journey! Onderstaand staan een aantal van onze tevreden klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Onze klanten aan het woord

Altijd een paar stappen vooruit

|

“Wanneer wij een uitdaging hebben met onze Linux & Automation oplossingen, bel ik direct Sue! Al jarenlang maken we met veel tevredenheid gebruik van de Consultancy Services van Sue. Sue is voor ons een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt.”

Rene van Sandijk, CIO bij Vanderlande

|

“We ervaarden veel verstoringen in onze infrastructuur (draaiende op VMware vSphere) en hadden het gevoel niet meer ‘in control’ te zijn. We hebben dit vraagstuk bij Sue neergelegd. Sue heeft vervolgens veel beheerstaken en -processen geautomatiseerd met technologieën zoals Ansible en Ansible Tower.

Ons platform is veel zelfvoorzienender geworden en de benodigde beheersinspanning is fors teruggebracht. Daarnaast is het platform stabieler dan ooit, we zijn weer volledig ‘in control’!”

|

“Binnen het high performance DevOps engineering team van de Nationale Politie werken experts van Sue aan de realisatie van het strategisch private cloudplatform. Sue heeft een grote rol gespeeld bij de architectuur en implementatie van het platform gebaseerd op de nieuwste Cloud Native technologieën zoals Kubernetes en OpenStack.

Peter de Beijer, Productlijn Manager Cloud & Big Data bij de Nationale Politie.

|

“Sue heeft bij ons een nieuw OpenStack platform gerealiseerd, inclusief CI/CD pipelines op basis van Gitlab en Jenkins. Omdat onze organisatie moet voldoen aan de nationale wet- en regelgeving hebben de Sue engineers deze eis meegenomen in het ontwerp, zodat wij nu volledig compliant zijn met o.a. de AVG.

Op technisch gebied is de doorlooptijd van applicatiedeployments aanzienlijk verbeterd. Daarnaast hebben ontwikkelaars meer inzicht en controle over de releaseprocessen.”

Contact

Let’s talk about cloud

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! Liever een goede kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op Sue HQ.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.