Klanten

We make the best companies better

Klanten profiteren van onze Consultancy, Professional services en Managed services. Het is onze missie dat u slaagt in uw Cloud Journey! Onderstaand staan een aantal van onze tevreden klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Testimonials

another happy customer!

|

“We ervaarden veel verstoringen in onze infrastructuur (draaiende op VMware vSphere) en hadden het gevoel niet meer ‘in control’ te zijn. We hebben dit vraagstuk bij Sue neergelegd. Sue heeft vervolgens veel beheerstaken en -processen geautomatiseerd met technologieën zoals Ansible en Ansible Tower.

Ons platform is veel zelfvoorzienender geworden en de benodigde beheersinspanning is fors teruggebracht. Daarnaast is het platform stabieler dan ooit, we zijn weer volledig ‘in control’!”

|

“Onze webshop bezweek op piektijden onder haar eigen succes. Dat kostte ons omzet. Sue heeft ons platform, inclusief webshop, gemigreerd naar AWS. De beschikbare capaciteit wordt nu op basis van de vraag vergroot middels AWS autoscaling. Dit gebeurt allemaal volautomatisch, dus we kunnen met een gerust hart het weekend in. De webshop is nu dus razendsnel, onafhankelijk van tijdstip en locatie.”

|

“Sue heeft bij ons een nieuw OpenStack platform gerealiseerd, inclusief CI/CD pipelines op basis van Gitlab en Jenkins. Omdat onze organisatie moet voldoen aan de nationale wet- en regelgeving hebben de Sue engineers deze eis meegenomen in het ontwerp, zodat wij nu volledig compliant zijn met o.a. de AVG.

Op technisch gebied is de doorlooptijd van applicatiedeployments aanzienlijk verbeterd. Daarnaast hebben ontwikkelaars meer inzicht en controle over de releaseprocessen.”

Contact

Let’s talk about cloud

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! Liever een goede kop koffie erbij? Je bent van harte welkom op Sue HQ.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.