red hat certified architect - thijs - engineer
red hat certified architect - thijs - engineer

Red Hat Certified Architect

Thijs, wat een held. Nog geen vier jaar geleden startte hij met het traineeship bij SUE. Razendsnel verdiepte hij zich in de Linux- en Opensource-wereld. Hij was één van onze eerste SUSE Certified Instructors, werd vervolgens SUSE Certified Architect en gaf samen met collega’s twee SaltStack-workshops op SUSECON, een fantastisch event. Laatst heeft hij zijn 5e ‘Certificate of Expertise’ gehaald en mag hij zich officieel Red Hat Certified Architect noemen. Een enorme prestatie. Wij zijn trots!

Wil jij ook je RHCA examen behalen?

En daarbij ook nog direct aan de slag bij een leuke werkplek, en een traineeship volgen dat telt? Maak dan kennis met RedHat Architects bij SUE. Vooraf alvast wat kennis opdoen, bezoek dan zeker eens: https://www.redhat.com/.

Gecertificeerd Red Hat Architect(en) nodig?

Ben jij een CIO, organisatie of allround IT-specialist en ben je op zoek naar echte expert in Red Hat? Ook hiermee kunnen wij jou verder helpen. Onze gecertificeerde Red Hat specialisten staan voor je klaar. Neem even contact met ons op en wissel van gedachten over jouw uitdaging.