Open Source Secrets Management & Data Encryptie met Cilium

Cilium is open-source software die netwerken, beveiliging en waarneembaarheid biedt voor cloud-native omgevingen. Deze software beveiligt op transparante wijze de netwerkconnectiviteit tussen verschillende applicatieservices. De basis van deze software is een nieuwe Linux Kernel Technology genaamd eBPF. Deze technologie maakt de dynamische implementatie mogelijk van robuuste beveiliging, zichtbaarheid en netwerkbesturingslogica in de Linux Kernel. eBPF maakt zichtbaarheid en controle over systemen en applicaties mogelijk op een schaal en efficiëntie die voorheen niet mogelijk was.

Heb je een vraag over Celium Enterprise, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag het aan een van onze experts.

Heb je een vraag over deze software of wil je meer informatie? Aarzel niet om Sue te contacteren. Onze gecertificeerde experts staan voor je klaar.

Sue is een expert in alle dingen. Informeer naar Cilium i.s.m. Kubernetes, of Docker. Informeer wat deze software voor jouw bedrijf kan betekenen.

Praat met een deskundige.

Heen je vragen over Cilium? Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften.