Op 20 oktober 2022 laat een SUE cloud-expert je de OPA-functie in Terraform Cloud zien: tijdens deze sessie leer je hoe je met de OPA-functie werkt en hoe de functie werkt.

OPA functie in Terraform Cloud / Lunch and learn

De overgang naar cloud-native heeft de manier veranderd waarop bedrijven zaken doen, concurreren en voldoen aan de eisen van de consument. Wanneer je Terraform gebruikt om jouw infrastructuur te specificeren, wordt jouw huidige infrastructuur automatisch gemaakt, verwijderd en aangepast om overeen te komen. Het schrijven van regels die de aanpassingen testen die Terraform maakt, is mogelijk door OPA (Open Policy Agent). Deze tests zijn op verschillende manieren nuttig:

  • Tests helpen ontwikkelaars bij het controleren van hun Terraform-aanpassingen.
  • Tests kunnen routinematige aanpassingen aan de infrastructuur automatisch goedkeuren, waardoor de werklast die gepaard gaat met collegiale toetsing wordt verlicht.
  • Bovendien kunnen tests, na het toepassen van Terraform op staging, helpen bij het identificeren van problemen die kunnen optreden bij gebruik in productie.

Event: OPA functie in Terraform Cloud

Wanneer:
Donderdag, 20 Oktober, 2022
12:00 – 12:30 Presentatie

Waar:
De Ooyen 9
4191 PB Geldermalsen
The Netherlands

Hoe:
Join ons op Sue HQ
(Geldermalsen) of
kijk de livestream.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een inspirerende tech talk.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Ontdek onze inspirerende thema’s, geweldige talks, uitstekende inzichten en verdiep je in de kansen die Cloud & IT te bieden heeft.

Mis het niet en houd onze aankomende aankomende evenementen in de gaten, volg ons op social media of abonneer.

Aanmelden nieuwsbrief