TechTalk Google Cloud X sue

Tijdens deze exclusieve tech talk van onze partner Google Cloud, georganiseerd door SUE, wordt de geavanceerde infrastructuur achter Google Cloud en de transformerende wereld van Kubernetes belicht. Ga met ons mee en duik in de fundamenten van digitale transformatie, met een mix van historische inzichten en toekomstgerichte trends.

Datum: Donderdag 7 maart 2024
Tijd: 16:00 – 17:00 Talk en Q&A, 17:00 – 19:00 Dinner & Drinks
Adres: De Ooyen 9, 4191 PB Geldermalsen

Dit evenement is afgelopen. Elke maand is er een nieuw evenement. Meld je vandaag nog aan!

Aankomende Events

Wat staat je te wachten tijdens deze Google Cloud Tech Talk?

Ontdek het wereldwijde netwerk van Google Cloud

  • Wereldwijd bereik en betrouwbaarheid: Ontrafel de geheimen achter de prestaties en wereldwijde connectiviteit van Google Cloud. Leer meer over het uitgebreide glasvezelnetwerk en de eigen onderzeese kabels die de ruggengraat vormen van het wereldwijde bereik van Google.
  • Innovatieve Infrastructuur: Ontdek hoe de strategische investeringen van Google in infrastructuurtechnologie zorgen voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en snelheid van services voor bedrijven over de hele wereld.

De evolutie van Kubernetes

  • Van Borg tot Kubernetes: Volg de+ evolutie van Kubernetes vanaf het eerste concept binnen Google’s Borg-systeem tot zijn status als het toonaangevende open-source container orchestrationplatform.
  • Ontwerp en implementatie: Krijg inzicht in de kritieke ontwerpprincipes en technische inzichten die Kubernetes hebben gevormd, waardoor ontwikkelaars en organisaties applicaties efficiënter dan ooit kunnen beheren.

Waarom deelnemen aan deze Google Cloud Tech Talk bij SUE?

  • Doe kennis op: Blijf op de hoogte met diepgaande analyses van de technologieën die de toekomst van cloud computing en applicatiebeheer vormgeven.

  • Innovatie inspireren: Of u nu uw technische vaardigheden wilt verfijnen of inspiratie zoekt voor uw volgende project, deze lezing is een baken voor innovatief denken en strategische planning.

  • Mogelijkheid om al uw vragen te stellen tijdens de interactieve Q&A

Reserveer nu jouw plek

Beperkte plaatsen beschikbaar. Verzeker je van deelname door je vandaag nog in te schrijven!

Voor eventuele vragen, e-mail ons op: events@sue.nl.

Registratie gesloten

Deze inschrijving is gesloten, maar elke eerste donderdag van de maand ben je welkom op SUE HQ voor weer een mooie tech talk.

Aanmelden nieuwsbrief

Agenda

Beginnend met een verkenning van de infrastructuur van Google Cloud. Daarna duiken we in de architectuurstrategieën en volgen we de evolutie van Kubernetes vanaf zijn oorsprong in Google’s Borg-systeem tot zijn centrale rol in moderne containerorchestration, waarbij we licht werpen op zijn ontwikkeling en impact op cloud computing.

De discussie wordt afgesloten met een toekomstgerichte analyse van de toekomstige trends in cloudinfrastructuur en containerorkestratie, met de nadruk op de voortdurende invloed van Kubernetes.

Een interactieve Q&A biedt de aanwezigen de mogelijkheid om in te gaan op de besproken onderwerpen en rondt de lezing af met inzichten in de technologische vooruitgang die het landschap van clouddiensten vormgeeft.

Blijf na de Tech Talk en geniet van een heerlijk diner en drankjes voor onze gasten. Het is de perfecte gelegenheid om de discussie voort te zetten en te netwerken met collega-professionals.