Containerized Microservices

Professionele Services & Oplossingen met Sue’s Containerized Microservices

Hoe kunnen we jou helpen met betreffend tot Containerized Microservices?

Containerized Microservices zijn de toekomst van cloud-gebaseerde applicatie-architectuur. Door een applicatie op te splitsen in onafhankelijke diensten, en die in containers in te zetten, kun je een veerkrachtiger en schaalbaarder systeem creëren. Hier zijn drie redenen waarom Containerized Microservices een waardevolle aanvulling zijn voor je bedrijf:

  1. Verhoogde veerkracht: Diensten die in afzonderlijke containers draaien kunnen storingen van afzonderlijke diensten verdragen zonder dat de hele applicatie uitvalt. Als één dienst uitvalt, kunnen de andere normaal blijven werken.
  2. Verhoogde schaalbaarheid: Als je bedrijf groeit, kun je nieuwe diensten aan het systeem toevoegen zonder de prestaties van de bestaande diensten aan te tasten. Containers kunnen gemakkelijk op- of afgeschaald worden om aan de veranderende vraag te voldoen.
  3. Lagere kosten: Containers zijn efficiënter dan traditionele virtuele machines, waardoor je meer toepassingen kunt draaien op dezelfde hardware. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor je bedrijf.
Containerization | Cloud Containerization x Container Services

Met Containerized Microservices zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf toekomstbestendig is in de Cloud. We hebben een uitgebreid assortiment cloud native experts in dienst met uitgebreide kennis op het gebied van containerisatie, automatisering, beveiliging, infrastructuur en beheer.

Onze Cloud Professionals staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van containerisatie of cloud. Heb jij vragen over Containerized Microservices? Neem contact op met een van onze Containerization Experts om even van gedachten te wisselen over jouw uitdaging(en).

Spreek een Expert
Prijslijst: Containerized Microservices
Containerized Microservices
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper