Containermigratie met SUE

Verbeter jouw IT-ecosysteem door gebruik te maken van de beste cloudplatforms en -services. Containermigratie met onze gecertificeerde cloud-native experts. Migreer jouw on-premises workloads naadloos naar de cloud met een echte cloud-native first-aanpak.

Hulp nodig bij het migreren naar de cloud?

Onze vakmensen staan voor jou klaar. We kijken ernaar uit om meer te weten te komen over jouw uitdagingen op het gebied van cloudmigratie of andere vragen die jij hebt. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, of maak snel een afspraak.

Contact Sales

Jouw volgende stap(pen) in Migratie van containerisatie?

Zoek je een manier om je applicaties tussen verschillende fysieke machines of clouds te verplaatsen zonder de verbinding met de client te verbreken? Zoek niet verder dan containermigratie! Met SUE kun je eenvoudig en snel je applicaties migreren zonder enige verstoring voor je gebruikers.

Maar dat is nog niet alles - hier zijn drie redenen waarom containermigratie je bedrijf een echte voorsprong kan geven:

  1. Meer efficiëntie - Containermigratie vermindert de tijd die nodig is om applicaties op te zetten en te migreren aanzienlijk. Dit betekent dat je je applicaties sneller dan ooit in gebruik kunt nemen!
  2. Verhoogde flexibiliteit - Door containermigratie te gebruiken kun je je applicaties gemakkelijk verplaatsen tussen verschillende fysieke machines of clouds, waardoor je de flexibiliteit hebt om je aan te passen aan veranderende behoeften en eisen.
  3. Verhoogde veiligheid - Door je applicaties in containers te migreren, kun je het risico van gegevensverlies of diefstal drastisch verminderen. Dit maakt containermigratie een uitstekende keuze voor bedrijven die de beveiliging van hun gegevens moeten waarborgen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte manier om je applicaties te migreren, kijk dan niet verder dan SUE en containermigratie!

Nadenken over de Cloud of Containermigratie, de juiste strategie of de na- en voordelen? Bekijk dan zeker eens jouw mogelijkheden met MultiStax. Robuuste IT-infrastructuur, meer flexibiliteit, betere beveiliging van workloads, minder downtime, vermindering van wel 70% in je huidige DevOps en nog veel meer.

Ontdek Multistax
Containermigratie
Ontvang Prijslijst
Gratis Whitepaper