Afstuderen Research & Development IT

Afstuderen bij Sue? 
Ben jij een super techie en hou je van uitdaging? Zie jij jezelf al werken met de tofste technologieën en wil je alles leren van onze Cloud Native experts? Dan kun jij afstuderen bij Sue! 

Aan de slag! 
Bij Sue werk je met de modernste technieken en ga je meebouwen aan hét ‘next generation’ Cloud Native platform. Binnen dit Cloud Native platform komt elk aspect van IT om de hoek kijken. Interessante onderzoeksvragen zullen antwoord gaan geven op ‘echte’ Cloud Native dilemma’s. Je gaat aan de slag als researcher of engineer in een team van gedreven ervaren professionals, young professionals en afstudeerders en leert alle ins en outs van onze Cloud Native Experts. Wij werken agile en je krijgt de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Technieken waarmee je aan de slag gaat bestaan uit elke mogelijke technologie die je maar kan bedenken uit het CNCF Landscape, zoals bijvoorbeeld Terraform, Kubernetes, AWS, Gitlab, Elastic (Cloud) of Cilium CNI. We hebben een aantal interessante onderzoeksvragen liggen, maar het is een pré als je je onderzoeksvraag zelf meeneemt. We staan open voor jouw creatieve ideeën voor innovatieve en voor Sue relevante onderwerpen. Overtuig ons dus met een researchopdracht in ons vakgebied!

Wie ben jij?
Je bent een HBO of WO student in de richting van IT en opzoek naar een mooie plek om af te studeren en misschien ook wel je potentiële werkgever. Jij wilt graag nieuwe dingen leren, je werkt graag zelfstanding, durft initiatief te tonen en jij wilt jezelf verdiepen in de nieuwste technologieën. Het meebrengen van een certificaat van bijvoorbeeld AWS, Kubernetes, Terraform, Ansible of Python is een pré.

Wat wij jou bieden?
Sue biedt een mooie vergoeding, maar daarnaast ook een omgeving waarin je heel veel kunt leren. Je krijgt van Sue veel creatieve vrijheid in een relaxte werkomgeving met veel ambitieuze engineers om je heen die graag kennis delen en elkaar helpen. Ook kun je dagelijks genieten van vers fruit en de beste koffie van onze barista. Tot slot hebben we de intentie om afstudeerders na het goed afronden van hun studie een interessante loopbaan aan te bieden.

Wat doet Sue?
Sue is een high tech bedrijf. Cloud Native technologieën vormen de kern van onze organisatie. Onze Cloud Native experts volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en willen zich altijd verbeteren en verdiepen in nieuwe technologieën of interessante tech toepassingen!

Maak jij een vliegende carrièrestart? Bel of bericht Julia via +31655689732 of sollicitaties@sue.nl. Wees er snel bij! We hebben al een aantal afstudeerders voor het volgende semester dus er is nog maar een beperkt aantal plekken vrij. 

Solliciteer online voor deze vacature: