SUE » Puppet

Puppet

Puppet is een tool voor het implementeren en managen van grootschalige IT-automatisering in elke omgeving; van hybrid cloud tot multi cloud. Puppet bevat alle resources die nodig zijn om bedrijfsbrede automatisering uit te rollen. Zo kunnen gebruikers in de hele organisatie samen automatiseringen creëren, delen en beheren. De voordelen? Meer snelheid en consistentie, minder handwerk en fouten.

Met 25 jaar IT-ervaring en gecertificeerde Puppet-experts is SUE een betrouwbare en ervaren partij voor advies of hands-on ondersteuning bij Puppet vraagstukken.

Puppet Prijslijst

Van Puppet is zowel een opensource versie als een Puppet Enterprise variant beschikbaar. Benieuwd naar de verschillen, de voordelen of de kosten van Puppet? Onze experts zijn altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de scherpste prijzen. We delen ze graag met je, dus neem gerust contact op!

Puppet Support

Wil je meer weten over Puppet? Heb je specifieke vragen over het implementeren of gebruiken van deze automation-tool? Of ben je op zoek naar een goede partner die je helpt om het maximale rendement te halen uit de vele mogelijkheden van Puppet? Neem dan vrijblijvend contact met SUE op door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze cloud-native experts bellen je zo snel mogelijk terug.