GitLab

GitLab is een webgebaseerde Git repository manager met functies voor wiki en issue tracking. Het stelt ontwikkelaars in staat om samen te werken aan codeprojecten met een functieset die sterk lijkt op die van GitHub.

Een van de voordelen van GitLab is de hechte integratie met andere tools in de DevOps toolchain. Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk worden geïntegreerd met Jenkins voor geautomatiseerde builds en tests, en met Puppet of Chef voor configuratiebeheer.

Een ander voordeel van GitLab zijn de sterke beveiligingsfuncties. Deze omvatten ondersteuning voor twee-factor authenticatie, integriteitscontrole van geüploade bestanden, en ingebouwde malware scanning.

SUE kan helpen met alle aspecten van het gebruik van GitLab, van planning en ontwikkeling tot productie en monitoring. SUE kan je bijvoorbeeld helpen:

Meer informatie over Cloud Native. Maak een afspraak met een van onze experts. Bekijk de impact die SUE zal bieden als jouw partner platformspecialist inGitLab.

GitLab Demo & Best Pratices

Ontdek jouw mogelijkheden met GitLab, Cloud Native en SUE. Neem contact op met een van onze experts en bespreek jouw behoeften, prijsaanvraag of maak snel een afspraak. Met een uitgebreid assortiment cloud-native experts biedt SUE altijd de beste oplossing voor jouw Cloud & IT-uitdagingen.

GitLab Demo Aanvragen
Download Whitepaper
GitLab