Multi Cloud

SUE kan je helpen een multi cloud strategie te implementeren en het maximale uit je cloud infrastructuur te halen. SUE heeft de expertise en ervaring om je te helpen de juiste clouds voor je bedrijf te selecteren en een oplossing op maat te ontwerpen die aan je specifieke behoeften voldoet. SUE kan ook je clouds voor je beheren, zodat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Het gebruik van één public cloud platform is niet in elke situatie wenselijk. Dit kan zijn vanwege het willen van meer onafhankelijkheid, betere (geografische) toegankelijkheid, of vanwege beperkingen binnen legal & governance. SUE adviseert en verzorgt de professionele inrichting van jouw cloud infrastructuur. Beheersbaarheid, platformonafhankelijke tooling en observeerbaarheid zijn belangrijke onderwerpen.

Multi cloud wordt steeds populairder nu bedrijven streven naar meer wendbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Door een combinatie van clouds te gebruiken, kunnen bedrijven hun middelen optimaliseren en het maximale uit hun cloud-infrastructuur halen. Deze vorm van cloud structuur biedt ook toegevoegde waarde door bedrijven meer redundantie, veiligheid en prestaties te bieden.

Hier zijn drie redenen waarom multi cloud toegevoegde waarde geeft aan een bedrijf:

1. Grotere flexibiliteit en wendbaarheid: Met multi cloud kunnen bedrijven applicaties en diensten tussen clouds verplaatsen om de resources te optimaliseren en het maximale uit hun cloud-infrastructuur te halen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en wendbaarheid, waardoor bedrijven snel kunnen reageren op veranderingen in de vraag of marktomstandigheden.

2. Grotere redundantie: Door meerdere clouds te gebruiken kunnen bedrijven de redundantie verbeteren en het risico van gegevensverlies of downtime verminderen. Als een cloudprovider uitvalt, kunnen toepassingen en diensten naadloos worden verplaatst naar een andere cloudprovider zonder onderbreking. Dit verbetert ook de rampherstelplannen en biedt extra zekerheid in geval van een grote uitval of ramp.

3. Betere prestaties: Multi cloud kan ook de prestaties verbeteren doordat bedrijven de beste functies van elke cloud provider kunnen benutten. Als een bedrijf bijvoorbeeld krachtige rekenkracht nodig heeft, kan het een public cloud provider gebruiken die gespecialiseerd is in high-performance computing. Of als een bedrijf goedkope opslag nodig heeft, kan het een public cloud provider gebruiken die gespecialiseerd is in opslagdiensten.

Multi Cloud MSP

SUE heeft een ruime hoeveelheid aan Cloud Native experts in dienst. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie future proof is. We vertellen je graag meer over onze State-of-the-Art Cloud Technologies, business cases en hoe we anderen helpen om mooie resultaten te behalen met onze managed cloud services.