Hybrid Cloud

Hybrid cloud/platforms verbinden openbare en particuliere bronnen op verschillende manieren, maar ze bevatten vaak veelvoorkomende industrietechnologieën, zoals Kubernetes om op containers gebaseerde services te orkestreren. Andere voorbeelden zijn AWS, Azure of VMware Cloud op AWS.

In sommige gevallen wil je volledig migreren naar de cloud. In andere gevallen is het verstandiger om te kiezen voor een “hybride cloudstrategie”. In deze situatie migreer je alleen de infrastructuurcomponenten en applicaties die toegevoegde waarde zouden hebben door in de cloud te draaien, terwijl de rest zou blijven draaien vanuit je eigen datacenter of kantoor. SUE geeft jou advies en verzorgt het ontwerp van jouw hybride cloudarchitectuur. Denk hierbij aan zaken als (inter)connectiviteit, ‘outscalen naar de cloud’, opslag, beschikbaarheid, veerkracht, identiteitsdiensten en beveiliging.

Hybrid cloud is de perfecte oplossing voor bedrijven die het beste van twee werelden willen. Ze kunnen hun belangrijke gegevens en toepassingen on-premise houden en toch profiteren van de schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van de publieke cloud.

SUE kan bedrijven helpen hybride cloud optimaal te benutten. SUE is een orkestratieplatform dat het eenvoudig maakt om hybride omgevingen te beheren. Met SUE kunnen bedrijven gemakkelijk gegevens en toepassingen heen en weer verplaatsen tussen de verschillende platforms, en het proces automatiseren zodat het naadloos en zonder onderbreking gebeurt.

Hier zijn drie redenen waarom hybride cloud een bedrijf meerwaarde geeft:

1. Flexibiliteit: Hybride cloud geeft bedrijven de flexibiliteit om verschillende platforms voor verschillende doeleinden te gebruiken. Als ze meer capaciteit nodig hebben, kunnen ze meer resources toevoegen aan hun publieke cloudomgeving; als ze meer beveiliging nodig hebben, kunnen ze hun gevoelige gegevens on-premise houden.

2. Kostenbesparingen: Publieke clouds zijn vaak veel kosteneffectiever dan on-premise infrastructuur. Door een hybride model te gebruiken, kunnen bedrijven de voordelen van beide werelden benutten – ze kunnen profiteren van de lage kosten van de publieke cloud en toch hun belangrijkste gegevens en toepassingen op locatie houden.

3. Verhoogde efficiëntie: Met SUE kunnen bedrijven veel taken automatiseren die anders handmatig zouden worden uitgevoerd, zoals het heen en weer verplaatsen van gegevens tussen platforms of het afstemmen van budgetten tussen verschillende omgevingen. Dit kan leiden tot meer efficiëntie en lagere beheerkosten.

Hybrid Cloud MSP

SUE heeft een groot aantal Cloud Native experts in dienst. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie future proof is. We vertellen je graag meer over onze State-of-the-Art Cloud Technologies, business cases en hoe we anderen helpen om mooie resultaten te behalen met onze managed cloud services.