Kubernetes Managed Service Provider
Met 60+ certified Kubernetes professionals is SUE hét kenniscentrum en de nr.1 Kubernetes MSP voor Nederland op het gebied van Containerization.

Hulp nodig? Laat jouw bedrijf adviseren, ondersteunen of ontzorgen door SUE. Ervaren engineers richten jouw Kubernetes-platform succesvol in. Als het nu gaat om de features en mogelijkheiden van Kubernetes vs. Docker, Kubernetes vs. Openshift of andere, informeer simpelweg wat deze Cloud oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Experts in Kubernetes Managed Services

Kubernetes (ook wel K8s) is een open source container orchestration platform dat het uitrollen, schalen en beheren van applicaties managet. Moderne toepassingen hiervan worden steeds vaker uitgevoerd met behulp van containers. Hierbij kan de functionaliteit worden opgedeeld in zogenaamde microservices. Deze containers bundelen de broncode van het applicatie onderdeel met alle bijbehorende afhankelijkheden, bibliotheken en configuratiebestanden.

Kubernetes Managed Service Provider | Kubernetes MSP Nederland

Kubernetes Whitepaper Specs

Wat zijn de voordelen van Kubernetes voor jouw bedrijf? Je leest het in onze gedetailleerde whitepaper van best practices tot en met onze Kubernetes MSP specificaties.

  • Overdraagbaar; doordat gecontaineriseerde applicaties zijn gescheiden van de infrastructuur, worden ze overdraagbaar wanneer ze op Kubernetes worden uitgevoerd. Hierdoor kan een container probleemloos op een server of desktop werken en kan deze worden uitgerold naar een lokale of publieke cloud.

  • Schaalbaar; met Kubernetes in werking kan jouw IT infrastructuur snel opschalen waar nodig. Dit is mogelijk door de hoge mate van automatisering die Kubernetes levert. Dit zal op termijn veel tijd besparen bij het op- en afschalen.

  • Besparing; voor het opzetten en beheren van Kubernetes uit te besteden, zullen bepaalde investeringen in zowel mankracht als middelen voor data opslag niet gemaakt hoeven worden.
  • Flexibel; bedrijven hebben met Kubernetes meer vrijheid binnen hun IT, wat leidt tot een hogere ontwikkelsnelheid. Dit komt doordat er binnen exact dezelfde versie van services en software gewerkt wordt in zowel de ontwikkel- als productieomgeving wat flexibiliteit biedt
  • Kubernetes Certified Professionals; Kubernetes Managed Service Provider voor Nederland, CKA, CKAD en CKS gecertificeerde experts die ondersteunen.

Heb je vragen over Kubernetes of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan is deze whitepaper absoluut een must-read. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hulp nodig met Containerisatie of Kubernetes?

Laat je organisatie adviseren, ondersteunen of ontzorgen door SUE. Ervaren certified Kubernetes engineers richten jouw Kubernetes-platform succesvol in. Als Kubernetes Provider zorgt SUE ervoor dat jouw organisatie het maximale haalt uit Kubernetes, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de complexiteit van het operationele beheer.

Met oog voor jouw budget werken wij aan op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Met ons weet je zeker dat je de voordelen van cloud-native technologie maximaal benut!

Adviesgesprek aanvragen

Vraag een advies gesprek aan en kom binnen 1 minuut in contact met een van onze specialisten om jouw situatie te bespreken en op basis daarvan een oplossing te vinden (20 min). Neem vandaag nog contact op voor kosteloos en vrijblijvend advies, wij reageren binnen 1 werkdag.

Download Whitepaper

Ontvang alle relevante informatie in één handig overzicht en ontdek meer over onze Kubernetes Managed Services, ontwikkeld door de experts van SUE.

Over ons
SUE bestaat al meer dan twintig jaar en heeft meer dan honderd Cloud Native experts in vaste dienst! Deze hooggekwalificeerde specialisten adviseren organisaties bij het ontwerpen, bouwen, ondersteunen, beheren, verbeteren en innoveren van hun IT-infrastructuur en bedrijfsapplicaties.

Een greep uit onze klanten: